Transart participa in calitate de sponsor si expozant la cel mai important eveniment de business al toamnei, Internet & Mobile World, a carui prima editie se va desfasura in perioada 19-21 septembrie 2012. Cu aceasta ocazie Transart va prezenta noua gama Evolution a suitei HERMES SFA, solutia de automatizare a fortei de vanzare, merchandising si marketing ce desfasoara activitate de teren.

Transart este lider de piata in Romania pe segmentul solutiilor mobile Sales/Field Force Automation (SFA/FFA) cu HERMES SFA – aplicatie aleasa de peste 200 distribuitori si producatori din FMCG si din industria farmaceutica. Propunand o interfata utilizator reproiectata si adaptata utilizarii cu o gama extinsa de terminale mobile cu interfata tactila, HERMES Evolution deschide calea utilizarii HERMES SFA/FFA si pentru industrii in care se lucreaza in mod uzual cu un numar mare de produse care trebuie incarcate pe dispozitivul mobil, atat pe platforma Windows cat si pe Android.

Daca in urma cu 15 ani Transart introducea pe piata romaneasca solutiile mobile din gama SFA, astazi peste 15 companii multinationale folosesc HERMES pentru a creste eficienta agentilor care desfasoara activitate de teren prin utilizarea tehnologiilor mobile. Tehnologia si platformele de calcul mobile evolueaza rapid si noi suntem obligati sa ne adaptam. Dorim sa ne asiguram clientii ca investitia pe care o fac in solutii si sisteme furnizate de Transart este o investitie intr-un parteneriat pe termen lung. Mizam pe o echipa de oameni de exceptie, echipa care a crescut, s-a specializat si a acumulat o experienta de business unica in regiune.” a declarat dl. Marius IURIAN, Managing Partner Transart.

Unic in peisajul evenimentelor de business organizate in Romania, Internet & Mobile World combina intr-un eveniment de 3 zile Internetul, tehnologia si afacerile. Garnisita cu 70 de sesiuni cu experti din industrie, 30 de speakeri internationali de prestigiu si 10 seminarii de tip industry-focus, aria inspirationala a evenimentului este completata cu un spatiu expozitional in care peste 75 companii isi prezinta solutiile si serviciile pentru mediul de afaceri.

Companiile expozante propun solutii care pot ajuta un business sa creasca prin solutii de digital marketing, social media, web 2.0, content management, connectivity, hosting & infrastructure, online security, eCommerce, mobile apps, web design & development.

Internet&Mobile World asteapta peste 3.000 de vizitatori – 2.700 de reprezentanti din mediul de business si 300 de dezvoltatori de aplicatii de online si mobile. Accesul se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate online in perioada 19 iulie – 21 septembrie.