Instrument modern de Business Intelligence

Te ajută să analizezi ușor indicatorii de sănătate ai afacerii (KPI), să intervii rapid atunci când apar abateri, să faci analize și previziuni bazate pe date istorice din propria afacere

Rapoarte Grafice  ○  Previziuni  ○  Simulări  ○  Analiză KPI  ○  Dashboard-uri Interactive

Instrument modern de Business Intelligence

Te ajută să analizezi ușor indicatorii de sănătate ai afacerii (KPI), să intervii rapid atunci când apar abateri, să faci analize și previziuni bazate pe date istorice din propria afacere

Rapoarte Grafice  ○  Previziuni  ○  Simulări  ○  Analiză KPI  ○  Dashboard-uri Interactive

În doar o clipă BI Adviser transformă o mulțime de date de business greu de analizat în rapoarte grafice ușor de înțeles pentru tine

Acum nu mai este nevoie să aștepți nici măcar 1 minut după rapoartele realizate manual de angajați sau alți colegi.

Cu ajutorul unui singur click, raportul de care ai nevoie apare automat chiar în fața ta. În plus, ai siguranța că toate rapoartele tale conțin cele mai noi informații și că nu mai există erori umane datorate prelucrării manuale a datelor în Excel.

business intelligence bi-adviser kpi

BI Adviser este un instrument de raportare și analiză intuitivă a datelor integrat nativ cu sistemul ERP Transart

Datele din sistemul ERP sunt preluate automat de BI Adviser. Apoi sunt transformate în rapoarte grafice care te ajută să analizezi ușor un volum uriaș de date de business complexe.

Flexibilitate și mobilitate deplină pentru tine

Accesezi datele și analizele tale oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv

Tehnologia Cloud pe care este construită aplicația BI Adviser îți permite să accesezi rapoartele tale de business de pe orice tip de dispozitiv conectat la Internet.

Ai puterea de a alege orice tip de analiză vrei tu,
atunci când vrei tu

Ai puterea de a alege orice tip de analiză vrei tu, atunci când vrei tu

 • Analiză generală

 • Analiză detaliată

 • Analiză pe rapoarte grafice

 • Analiză pe rapoarte tabelare

 • Analiză pe punct de lucru

 • Analiză pe agenți de vânzări

 • Analiză pe brand-uri și categorii de produse

 • Analiză geografică la nivel național, regional, local

 • Analiză pe scenarii de tip What-If

 • Analiză vânzări

 • Analiză stocuri

 • Analiză pe achiziții

 • Analiză financiară

 • Analiză furnizori și clienți

Aceleași date corecte pentru toți. Un singur adevăr pentru toată lumea

BI Adviser integrează datele disponibile din diferite departamente, fiind astfel un instrument indispensabil atât pentru analiză individuală, cât și pentru discuții comune pe baza datelor în cadrul ședințelor de vânzări sau a altor departamente.

Dashboard-urile interactive te ajută să obții informații valoroase prin care îți optimizezi previziunile, vânzările, gestiunea stocurilor sau managementul lanțului de aprovizionare.

Obține instant rapoarte interactive, ușor de înțeles, create cu ajutorul datelor din programul ERP sau din sistemul de gestiune stocuri

Rapoartele sunt importante pentru tine. Și știm că îți dorești să le obții imediat. De aceea am integrat sistemul de gestiune Neomanager, respectiv B-Org ERP cu soluția noastră de Business Intelligence.

Vezi ce spun clienții noștri și cum arată rapoartele din BI Adviser.

business-intelligence

Obține instant rapoarte interactive, ușor de înțeles, create cu ajutorul datelor din programul ERP sau din sistemul de gestiune stocuri

Rapoartele sunt importante pentru tine. Și știm că îți dorești să le obții imediat. De aceea am integrat sistemul de gestiune Neomanager, respectiv B-Org ERP cu soluția noastră de Business Intelligence.

Vezi ce spun clienții noștri și cum arată rapoartele din Bi Adviser.

business-intelligence
analiza-pareto-bi-adviser

Analiza Pareto îți arată care sunt clienții, produsele și angajații care produc cele mai mari vânzări pentru business-ul tău

Principiul lui Pareto spune că 20% din cauze produc 80% din efecte. Acest lucru înseamnă în business că 20% dintre clienți îți produc 80% din cifra de afaceri, de aceea este important să știi care sunt acei clienți valoroși pentru tine.

Poți simula și analiza rapid scenarii de vânzări cu ajutorul funcției „What if?”

BI Adviser îți oferă posibilitatea de a realiza analize predictive atunci când vrei să vezi ce impact au diferite tipuri de promoții asupra volumului de vânzări și a profitabilității, dar și când vrei să obții oferte mai bune de la furnizorii tăi prin negociere.

analiza-geografica-bi-adviser

Descoperi instant care este situația vânzărilor direct pe hartă

Analiza geografică îți arată care este distribuția vânzărilor în fiecare parte a țării pe care o acoperi cu business-ul tău.

Optimizezi rulajul stocurilor și descoperi rapid anomalii în gestiunea stocurilor

Observi cu ușurință care sunt produsele cele mai bine vândute, dar și pe cele care nu se prea vând și țin ocupat spațiul de stocare. Astfel poți vedea rapid care sunt stocurile pe care să le lichidezi pentru a nu mai ține banii blocați în produse care nu produc vânzări constante.

De ce să alegi BI Adviser?

Cu sistemul de Business Intelligence dezvoltat de Transart realizezi analize de calitate care te ajută să elimini presupunerile astfel încât să iei decizii potrivite pe baza datelor.

Rapoartele sunt generate automat, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie să stea nimeni să curețe datele și să creeze rapoartele.

 • Vizualizezi rapid informațiile

 • Interacționezi cu datele

 • Realizezi previziuni

 • Testezi diverse scenarii

 • Colaborezi eficient

 • Iei decizii corect fundamentate

Platformă performantă recunoscută la nivel global

BI Adviser este dezvoltat pe tehnologia companiei Qlik, unul dintre liderii mondiali în domeniul rapoartelor și analizei vizuale a datelor de business. Pentru al zecelea an consecutiv, compania Gartner, care este recunoscută la nivel internațional în domeniul consultanței și cercetării în tehnologie, i-a inclus pe cei de la Qlik printre liderii care dezvoltă tehnologii de Business Intelligence.

BI Adviser utilizează tehnologia QlikSense, care a fost aleasă ca lider pe mai multe dimensiuni precum beneficii aduse în business, calitatea dashboard-urilor sau experiența foarte bună în utilizare, în studiul BARC’s The BI & Analytics Survey 21.

Despre Qlik, platforma folosită de Transart în BI Adviser

01

#1 dintre Liderii Mondiali în analiza și vizualizarea datelor

02

50.000+ companii la nivel global se bucură de avantajele platformei

03

Peste 287 de companii din România se bucură de avantajele tehnologiilor Qlik Business Intelligence

04

Prezență în peste 100 de țări la nivel global

Clienți Transart care folosesc cu încredere Business Intelligence pentru a lua decizii mai bune în fiecare zi

Bronto erp wms
erp salarizare geraico
Gecsat EDI ERP Transart
Medident Exim
Gospodarul Istet

Solicită o Prezentare Gratuită a Programului
BI Adviser

Află mai multe detalii despre cum poți să realizezi analize de calitate care te ajută să elimini presupunerile, cu ajutorul sistemului de Business Intelligence dezvoltat de Transart.

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.