Creat pentru a-╚Ťi cre╚Öte afacerea

Descoper─â solu╚Ťia COMPLET─é
care ajut─â orice firm─â de distribu╚Ťie
să își crească vânzările

Descoper─â solu╚Ťia COMPLET─é care ajut─â orice firm─â de distribu╚Ťie s─â ├«╚Öi creasc─â v├ónz─ârile

Nu mai pierde TIMP ╚śI BANI ╚Öi ├ÄNCEPE S─é VINZI MAI MULT ╚śI MAI EFICIENT. Peste 8000 de agen╚Ťi folosesc aceast─â solu╚Ťie ├«n fiecare zi, cu rezultate optime.

De ce o aplica╚Ťie SFA pentru automatizarea for╚Ťei de v├ónz─âri din distribu╚Ťie?

Studiile arat─â c─â afacerile care nu automatizeaz─â procesele de business pierd p├ón─â la 71% din timp ╚Öi resurse pentru a planifica ╚Öi defini diferite opera╚Ťiuni. Ceea ce e ENORM.

Nu e ├«ndeajuns ca o firm─â de distribu╚Ťie s─â aib─â un soft de preluare comenzi pentru agen╚Ťii de v├ónz─âri fiindc─â nu e cu mult mai bun dec├ót o agend─â ╚Öi un pix.

Re╚Ťine acest lucru:

Un soft de preluare comenzi Ôëá cu o solu╚Ťie de cre╚Ötere a v├ónz─ârilor

Acum ├«ntreab─â-te c├ót timp pierd agen╚Ťii t─âi de distribu╚Ťie cu o mul╚Ťime de opera╚Ťiuni repetitive care le reduc productivitatea, ├«n loc s─â se concentreze efectiv pe MAXIMIZAREA V├éNZ─éRILOR LA FIECARE CLIENT ├ÄN PARTE?

╚śi timpul trece. ╚śi iar vezi c─â vine sf├ór╚Öitul lunii. ╚śi iar ├«ncepi s─â tragi linie ╚Öi vezi c─â targetul nu e acolo unde ar trebui s─â fie. ╚śi iar ├«╚Ťi spui c─â vei recupera luna viitoare. Iar acest circuit se repet─â iar ╚Öi iar, poate chiar lun─â de lun─â.

╚śi nu, nu e vina ta, a agen╚Ťilor t─âi de v├ónz─âri sau a clien╚Ťilor c─â targetul de v├ónz─âri nu s-a ├«ndeplinit. Pur ╚Öi simplu ├«nc─â nu ai instrumentul potrivit care s─â te ajute s─â ├«╚Ťi cre╚Öti v├ónz─ârile. Dar lucrurile nu trebuie s─â r─âm├ón─â a╚Öa.

Testimonial video - Soft pentru agen╚Ťi de vanzari
sincronizat cu programul de gestiune

Descoper─â cum po╚Ťi folosi
Sistemul Hermes SFA s─â:

Cu HERMES SFA ob╚Ťii abilitatea de a-╚Ťi
crește vânzările de zi cu zi indiferent
de industria în care activezi

PIESE AUTO

CARNE

COSMETICE

ECHIPAMENTE MEDICALE

ECHIPAMENTE HORECA

FARMA

FMCG

BIROTIC─é PAPET─éRIE

MATERIALE DE CONSTRUCȚII

MATERIALE INSTALAȚII

SCULE ╚śI UNELTE

PÂINE | VIN

ADITIVI ALIMENTARI

LACTATE

TUTUN

VETERINARE

Mobilitate

HERMES este solu╚Ťia mobil─â de v├ónz─âri ╚Öi merchandising dezvoltat─â special pentru a cre╚Öte productivitatea agen╚Ťilor din teren. Este disponibil─â pe principalele platforme mobile:

Mobilitate

HERMES este solu╚Ťia mobil─â de v├ónz─âri ╚Öi merchandising dezvoltat─â special pentru a cre╚Öte productivitatea agen╚Ťilor din teren. Este disponibil─â pe principalele platforme mobile:

FlexibilitateÔÇő

HERMES. Îl folosești așa cum vrei.

Alege ce e mai bine pentru tine:

abonament_lunar_ic

Abonament lunar

Achizi╚Ťie licen╚Ťe

FlexibilitateÔÇő

HERMES. Îl folosești așa cum vrei.

Alege ce e mai bine pentru tine:

abonament_lunar_ic

Abonament lunar

Achizi╚Ťie licen╚Ťe

Module HERMES

Aplica╚Ťia func╚Ťioneaz─â pe smartphone-uri, respectiv tablete ╚Öi poate fi perfect adaptat─â nevoilor oric─ârei companii cu ajutorul modulelor configurabile ╚Öi a setului extins de func╚Ťionalit─â╚Ťi avansate pentru activit─â╚Ťi de Pre-Sales, Van-Sales, Tele-Sales ╚Öi Retail Execution (Merchandising).

Pre-Sales

Van-Sales

Tele-Sales

Targets

Retail Execution

Complex
Promotion

Photo &
Multimedia

Dashboard
& Analytics

GPS

Supervisor

Derog─âri

Back-Office

HERMES te ajut─â s─â

Descoperi noi metode pentru a
├«mbun─ât─â╚Ťi target-ul de v├ónz─âri prin:

Descoperi noi metode pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi target-ul de v├ónz─âri prin:

Integrarea celor mai bune practici de v├ónz─âri folosite la nivel interna╚Ťional de c─âtre cele mai importante companii de distribu╚Ťie

Acces instant la o multitudine de rapoarte ╚Öi indicatori de performan╚Ť─â vitali pentru cre╚Öterea v├ónz─ârilor tale

Comunicare ╚Öi transfer de informa╚Ťii ├«n timp real cu ├«ntreaga echip─â de v├ónz─âri

C├ó╚Ťiva dintre sutele de clien╚Ťi care folosesc HERMES SFA cu succes ├«n fiecare zi

eternal beauty erp salarizare
Medident Exim
ERP Magdolna Impex
Seda Invest CRM vanzari

Al─âtura-te celor peste 230 de clien╚Ťi ferici╚Ťi
și bucură-te de Benefiicile utilizării
HERMES SFA

Alegerea e a ta, dar iată câteva motive pentru care e mai bine pentru tine să devenim parteneri:

Automatiz─ârile noastre v─â scap─â de activit─â╚Ťile de rutin─â, care nu produc bani, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi acorda mai mult─â aten╚Ťie clien╚Ťilor ├«n timpul vizitei.┬á

Cu HERMES, activit─â╚Ťi precum: aplicarea discount-urilor ╚Öi a promo╚Ťiilor, emiterea documentelor de facturare ╚Öi ├«ncasare, avize de livrare (Van-Sales) lansare de propuneri noi de comand─â etc. se realizeaz─â instant.┬á

Mai mult de at├ót, solu╚Ťia noastr─â ├«╚Ťi ajut─â agen╚Ťii s─â v├ónd─â mai mult sau chiar s─â mai c├ó╚Ötige timp pentru ├«nc─â o vizit─â ├«n plus pe zi. Ceea ce poate ├«nsemna ├«nc─â o v├ónzare ├«n plus.

Acum ai o solu╚Ťie profesional─â pentru monitorizarea echipei de v├ónz─âri din teren.┬áTot ce ai nevoie s─â ╚Ötii despre activit─â╚Ťile lor zilnice g─âse╚Öti ├«ntr-un singur loc, f─âr─â s─â ├«i mai obligi pe ei s─â ├«╚Ťi raporteze.┬á

Cu HERMES ob╚Ťii oric├ónd vrei rapoarte cu privire la activitatea, performan╚Ťa ╚Öi status-ul targetelor tuturor agen╚Ťilor de Pre-Sales sau Van-Sales.

Cu un simplu click trimi╚Ťi instant c─âtre ├«ntreaga ta echip─â de v├ónz─âri informa╚Ťii despre noile promo╚Ťii, liste speciale de pre╚Ťuri pentru clien╚Ťi, produse focus, lichid─âri de stoc ╚Öi multe altele.┬á

Iar dac─â vrei, po╚Ťi chiar s─â le indici vizual agen╚Ťilor produsele asupra c─ârora trebuie s─â se concentreze ├«n v├ónzare, ├«n caz de promo╚Ťie sau lichidare de stoc.

HERMES reprezint─â o colec╚Ťie de bune practici de distribu╚Ťie ╚Öi metode de cre╚Ötere a v├ónz─ârilor validate de pia╚Ť─â ╚Öi selec╚Ťionate cu mare aten╚Ťie ├«n ultimii 20 de ani. Know-how-ul l-am dob├óndit lucr├ónd cu unele dintre cele mai profitabile firme de distribu╚Ťie la nivel na╚Ťional ╚Öi interna╚Ťional.

Afl─â cum a reu╚Öit Drim Daniel Distribu╚Ťie FMCG s─â-╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â activitatea cu HERMES SFA

Completeaz─â formularul al─âturat si descarc─â gratuit studiul de caz

┬áAutomatizarea activit─â╚Ťii agen╚Ťilor de v├ónzari care se ocup─â de distribu╚Ťie Van-Sales respectiv Pre-Sales, a devenit crucial─â pentru a maximiza v├ónz─ârile fimelor de distribu╚Ťie tradi╚Ťional─â pentru c─â:

 
 • Standardizeaz─â procesesul de v├ónzare. Astfel cele mai bune practici sunt disponibile tuturor agen╚Ťilor din teren
 • Le ofer─â reprezentan╚Ťilor din teren informa╚Ťii ├«n timp real despre stocuri, pre╚Ťuri, limite de credit etc.
 • Ajut─â la cre╚Öterea v├ónz─ârilor prin Up-Sell ╚Öi Cross-Sell, dar ╚Öi prin intermediul promo╚Ťiilor.
 • Optimizare rute ╚Öi monitorizare GPS a activit─â╚Ťii reprezentan╚Ťilor din teren
 • Rapoarte de v├ónz─âri care se ob╚Ťin foarte u╚Öor

ÔÇ×├Änainte nu aveam deloc partea de Van-Sales, bugete pentru promo╚Ťii, nu aveam colectare de date din pia╚Ť─â ╚Öi nici mecanismul prin care agen╚Ťii pot cere ╚Öi primi derog─âri ├«n timp real, direct ├«n cadrul aplica╚Ťiei SFA. Dispunem acum de o serie de rapoarte suplimentare care ne permit s─â monitoriz─âm promo╚Ťiile ╚Öi discounturile acordate de agen╚Ťi. Suntem foarte mul╚Ťumi╚Ťi cu decizia de merge cu Transart!ÔÇŁ┬á
┬ádl Radu Trandafir, CEO – DRIM Daniel Distributie FMCG SRL

drim daniel distributie sfa presales van-sales software

Imagineaz─â-╚Ťi ce rezultate ai avea dac─â ai folosi un set complet de func╚Ťionalit─â╚Ťi performante pentru cre╚Öterea v├ónz─ârilor precum:

Testimonial VIDEO

Soft SFA + ERP Transart

Ion Lungu, Manager Analiz─â ╚Öi Control – Miruna International Impex

“Dup─â finalizarea procesului de geocodare, fiecare magazin avea coordonatele sale. Supervizorul avea posibilitatea ca ├«ntr-un Backoffice, pe harta, s─â urm─âreasc─â traseul pe ruta agentului subordonat, iar agentul era obligat sa mearga la magazine sa ia comanda. Astfel, s-a ├«nt─ârit controlul asupra subordona╚Ťilor, dar ├«n acela╚Öi timp s-a ├«mbog─â╚Ťit ╚Öi rela╚Ťia cu clientul, agentul fiind obligat s─â ├«l viziteze conform rutei zilnice.”

Mai rapid pentru client, înseamnă mai bine pentru tine. Primești comenzile din teren direct în sistemul ERP pentru a putea începe rapid pregătirile pentru livrarea lor. 

HERMES te face s─â ui╚Ťi de erori din comenzi (sau m─âcar s─â le reduci semnificativ). ╚śi pe l├óng─â asta te ajut─â s─â scapi ╚Öi de h├órtii, de e-mail-uri de comand─â, de preluarea telefonic─â a comenzilor din teren ╚Öi/sau prelucrarea manual─â a datelor din comenzi.

Uneori excep╚Ťiile devin obi╚Önuin╚Ťe. De cele mai multe ori, excep╚Ťiile nu aduc beneficii reale pe termen lung, altfel ar fi purtat numele de reguli. ├Äns─â agen╚Ťii iubesc excep╚Ťiile, fiindc─â ├«i ajut─â s─â v├ónd─â ╚Öi s─â ├«╚Öi ├«ndeplineasc─â target-ul.┬á

Prin intermediul modulului de Derog─âri, agen╚Ťii ├«╚Ťi pot cere acceptul pentru a vinde ├«n condi╚Ťii excep╚Ťionale, direct din aplica╚Ťie, chiar din timpul vizitei la client.┬á

Iar tu ai acum la dispozi╚Ťie toate datele despre client ╚Öi agent, astfel ├«nc├ót s─â iei cea mai profitabil─â decizie pentru compania ta.

Nimeni nu ├«╚Öi dore╚Öte s─â aib─â ├«n depozit produse care nu se v├ónd, mai ales dac─â sunt perisabile. Cu HERMES SFA economise╚Öti bani, timp ╚Öi spa╚Ťiu de depozitare optimiz├óndu-╚Ťi stocurile pe baza istoricului comenzilor. Astfel e╚Öti mereu sigur c─â ai pe stoc produsele cu cel mai mare rulaj ╚Öi cu cea mai bun─â profitabilitate.┬á

La fel de adev─ârat e c─â nim─ânui nu ├«i place s─â piard─â. Chiar deloc. De aceea ai nevoie s─â controlezi soldurile ╚Öi s─â ├«╚Ťi optimizezi fluxul de numerar cu ajutorul Credit-Controller-ului din HERMES pentru a evita pierderi importante care apar din cauza clien╚Ťilor r─âu-platnici.

Ce ar fi un produs foarte bun,
f─âr─â servicii de o calitate pe m─âsur─â?

C├ónd lucrezi cu noi po╚Ťi sta lini╚Ötit ├«n aceast─â privin╚Ť─â. Suntem aici pentru tine, atunci c├ónd ai nevoie de suportul nostru. Consultan╚Ťi cu experien╚Ť─â vast─â ├«n multiple industrii te ajut─â s─â-╚Ťi ├«ndepline╚Öti obiectivele de business.

Acces 12 luni la toate actualiz─ârile aplica╚Ťiei HERMES SFA

94% dintre clien╚Ťi sunt mul╚Ťumi╚Ťi de serviciile de suport oferite

Solu╚Ťie care respect─â normele de calitate ale certific─ârii ISO 9001:2015

Dar nu ne asculta pe noi, vezi┬á …

Ce spun clien╚Ťii despre HERMES SFA

╚śi ├«nc─â ceva despre noi...

#1 HERMES este Lider în România și Europa pe SFA

20+ Ani experien╚Ť─â ├«n Sales Force Automation

20 Țări în care HERMES a fost implementat

230+ Clien╚Ťi activi

Testimonial VIDEO

Software SFA + ERP Transart

Lucian Ciochina, IT Manager ÔÇô Archimina

“Pe parcursul timpului, normal ca am folosit B-Org-ul pentru stocarea si prelucrarea datelor de gestiune, iar Hermesul pentru comenzile facute online de agenti.┬áCred ca lumea nu isi poate imagina la ora actuala cum ar decurge un proces de vanzare prin agenti fara un instrument gen HERMES.”

Mai mult dec├ót un simplu soft pentru agen╚Ťi
HERMES SFA:

Dac─â ├«nc─â nu te-ai hot─âr├ót c─â vrei s─â ├«╚Ťi cre╚Öti v├ónz─ârile, nu e nicio problem─â. Te ├«n╚Ťelegem, e perfect normal s─â mai ai unele nel─âmuriri. Noi suntem aici s─â ├«╚Ťi oferim ajutor ├«n business ╚Öi r─âspunsuri la ├«ntreb─âri.

╚śi facem asta chiar acum.

HERMES SFA a ap─ârut acum aproape 20 de ani ╚Öi a fost prima aplica╚Ťie de v├ónz─âri dedicat─â agen╚Ťilor de teren din ╚Ťar─â. ├Än prezent, HERMES reprezint─â solu╚Ťia num─ârul 1 din Rom├ónia pentru sectorul de distribu╚Ťie deoarece a fost permanent actualizat─â cu cele mai bune practici de distribu╚Ťie, v├ónz─âri ╚Öi merchandising utilizate la nivel interna╚Ťional.

R─âspunsul la aceast─â ├«ntrebare este c─â: ÔÇťDepindeÔÇŁ. Spunem asta fiindc─â solu╚Ťia noastr─â este un instrument business de calitate, ├«ns─â impactul s─âu depinde de cum ├«l utilizeaz─â oamenii. Dac─â este folosit bine pentru a cre╚Öte performan╚Ťa echipei de v├ónz─âri se va amortiza rapid, dac─â nu este folosit la capacitate maxim─â probabil va dura mai mult p├ón─â se va amortiza complet. Din spusele unora dintre clien╚Ťii no╚Ötri, investi╚Ťia se amortizeaz─â ├«n c├óteva luni sau ├«ntr-un interval de 1-2 ani, ├«ns─â depinde de la caz la caz ╚Öi de la business la business, fiindc─â poate dura ╚Öi mai mult de at├ót.

Da, se pot personaliza. Chiar dac─â imprimantele termice printeaz─â numai alb-negru, se pot ad─âuga, de exemplu, pe documente precum chitan╚Ťe sau facturi, ╚Ötampila ╚Öi logo-ul firmei tale.

Imprimantele termice compatibile cu HERMES printeaz─â facturi, avize de stoc ╚Öi de livrare, borderouri de ├«ncas─âri sau chitan╚Ťe.

HERMES transmite datele pentru printare către imprimantele mobile utilizând tehnologia Bluetooth.

Imprimantele mobile care se integreaz─â cu HERMES sunt produse de: Zebra, Bixolon, Datecs,Epson, HP, Intermec, Rego, Sedona sau Star Micronics. Atunci c├ónd ne contactezi ├«ntreb─â-ne ╚Öi de acest aspect ╚Öi ├«╚Ťi vom recomanda cele mai bune variante pentru tine.

Aplica╚Ťia mobil─â func╚Ťioneaz─â pe smartphone-uri ╚Öi tablete. Ca ╚Öi specifica╚Ťii minime, device-ul mobil ar trebui s─â aib─â minim 4 nuclee care ruleaz─â la o frecven╚Ť─â de minim 1.5 Ghz. Avem deja preg─âtit─â pentru tine o list─â de device-uri testate ╚Öi recomandate, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi fie c├ót mai u╚Öor s─â alegi dispozitivul mobil cel mai potrivit pentru tine ╚Öi afacerea ta.

HERMES este o aplica╚Ťie multiplatform─â care func╚Ťioneaz─â pe sisteme de operare: Android, iOS ╚Öi Windows.

├Ä╚Ťi oferim variante flexibile de achizi╚Ťie pentru ca tu s─â alegi ceea ce ╚Ťi se potrive╚Öte cel mai bine. Po╚Ťi opta at├ót pentru achizi╚Ťia licen╚Ťelor HERMES SFA, c├ót ╚Öi pentru utilizarea produsului ca ╚Öi serviciu SaaS (abonament).

Da, avem 100% acoperire na╚Ťional─â. Iar dac─â este cazul ne deplas─âm ╚Öi ├«n alte ╚Ť─âri pentru a implementa aplica╚Ťia ╚Öi/sau pentru a oferi training ╚Öi consultan╚Ť─â.

├Än majoritatea cazurilor implementarea solu╚Ťiei HERMES pentru cre╚Öterea v├ónz─ârilor firmelor de distribu╚Ťie decurge astfel:

 1. Analiz─â preliminar─â. Vei discuta ├«mpreun─â cu consultantul nostru ╚Öi ├«i vei spune ce dore╚Öti s─â ob╚Ťii de la aplica╚Ťie. Apoi vom face ├«mpreun─â o analiz─â a business-ului t─âu pentru a ├«n╚Ťelege care sunt circuitele de business specifice afacerii tale ╚Öi cum te putem ajuta s─â faci lucrurile mai bine.
 2. Stabilirea ╚Öi preg─âtirea datelor necesare pentru a fi importate ├«n HERMES. ├Än aceast─â etap─â ve╚Ťi preg─âti date despre stocuri, pre╚Ťuri, produse ╚Öi clien╚Ťi pentru a fi importate ├«n aplica╚Ťie.
 3. Instalare HERMES. Aplica╚Ťia va fi instalat─â pe dispozitivele mobile, iar HERMES BackOffice va fi instalat pe PC.
 4. Training pentru utilizatori. Se va realiza un training complet ╚Öi detaliat at├ót pentru agen╚Ťii de v├ónz─âri, c├ót ╚Öi pentru persoanele care vor lucra ├«n HERMES BackOffice.
 5. ├Äncepere proiect pilot. Acest pas este util pentru a descoperi ╚Öi rezolva eventuale nel─âmuriri care apar at├ót la agen╚Ťi c├ónd ├«ncep s─â lucreze efectiv ├«n aplica╚Ťie, c├ót ╚Öi la supervizorii care folosesc BackOffice-ul.
 6. Feedback din partea dumneavoastr─â. Ve╚Ťi discuta din nou cu consultan╚Ťii no╚Ötri pentru a le oferi un feedback dup─â c├óteva zile de utilizare astfel ├«nc├ót s─â putem adapta ╚Öi mai mult aplica╚Ťia conform nevoilor organiza╚Ťiei tale.
 7. Al doilea training pentru agen╚Ťi ╚Öi BackOffice. ├Än aceast─â etap─â se mai pun la punct ╚Öi alte detalii care au ap─ârut ├«n perioada proiectului pilot.
 8. Implementarea este gata, iar proiectul este LIVE. De acum v─â pute╚Ťi bucura de beneficiile pe care vi le aduce aplica╚Ťia, iar atunci c├ónd ave╚Ťi ├«ntreb─âri ne pute╚Ťi contacta cu ├«ncredere pentru ajutor.

Datorit─â know-how-ului extins al echipei de consultan╚Ťi, implementarea solu╚Ťiei pentru v├ónz─âri ╚Öi distribu╚Ťie se realizeaz─â rapid. ├Än cazul ├«n care folose╚Öti aplica╚Ťia B-Org ERP sau Neomanager de la noi timpul de implementare se reduce semnificativ. Dac─â nu apar situa╚Ťii neprev─âzute ╚Öi dac─â le oferi consultan╚Ťilor no╚Ötri toate informa╚Ťiile de care au nevoie pentru implementare, iar apoi te organizezi bine cu echipa ta pentru training vei avea sistemul func╚Ťional ├«n aproximativ o lun─â.

├Än cazul ├«n care dore╚Öti s─â integrezi HERMES cu o alt─â aplica╚Ťie ERP, atunci durata medie de implementare poate cre╚Öte la aproximativ la 2-3 luni fiindc─â e nevoie s─â se realizeze ╚Öi integrarea aplica╚Ťiilor ├«ntre ele pentru a putea transmite datele f─âr─â probleme.

Datorit─â interfe╚Ťei intuitive agen╚Ťii vor ├«ncepe s─â cunoasc─â ╚Öi s─â utilizeze bine aplica╚Ťia ├«nc─â din primele zile de utilizare. Atunci c├ónd am creat aplica╚Ťia am ╚Ťinut cont de standardele de func╚Ťionalitate ╚Öi design dezvoltate de Google pentru Android ╚Öi de Apple pentru iOS. Respectarea acestor standarde ofer─â certitudinea c─â utilizatori solu╚Ťiei HERMES SFA vor avea o experien╚Ť─â pl─âcut─â ├«n utilizarea aplica╚Ťiei. Mai mult de at├ót, oamenii t─âi vor putea ├«nv─â╚Ťa u╚Öor cum s─â o utilizeze pentru a vinde mai mult ╚Öi mai bine astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Öi ating─â ╚Öi s─â ├«╚Öi dep─â╚Öeasc─â targetele de v├ónz─âri.

Depinde de la caz la caz ╚Öi cel mai bine este s─â ne contactezi pentru a discuta cu unul dintre consultan╚Ťii no╚Ötri astfel ├«nc├ót s─â prime╚Öti cea mai bun─â recomandare pentru nivelul de activitate pe care ├«l ai. Totu╚Öi, ca s─â ├«╚Ťi faci o idee, modulele HERMES pentru automatizarea activit─â╚Ťii for╚Ťei de v├ónz─âri sunt: Pre-Sales, Van-Sales, Tele-Sales, Targete, GPS, Promo╚Ťii Mixte, Derog─âri, BackOffice ╚Öi Dashboard & Analytics.

HERMES SFA este integrat nativ cu aplica╚Ťiile noastre: B-Org ERP sau sistemul de gestiune Neomanager, ambele solu╚Ťii fiind adaptate nevoilor speciale ale unei afaceri de distribu╚Ťie. Totu╚Öi, avem mul╚Ťi clien╚Ťi care se bucur─â de beneficiile pe care le ofer─â HERMES prin integr─âri de succes ale aplica╚Ťiei noastr─â cu alte ERP-uri interna╚Ťionale precum: SAP, Scala, CSB, MFG/Pro, KAS, EFAS, SunSystems, Microsoft Dynamics Navision, Microsoft Axapta, BusinessNavigator, OTC, Prometeus/SND, Presenta etc. Totodat─â avem integr─âri ╚Öi cu unele dintre ERP-urile locale precum Charisma.

Echipa de suport ╚Öi implementare HERMES SFA este format─â din consultan╚Ťi cu experien╚Ť─â care au la activ zeci de implement─âri ╚Öi training-uri dedicate firmelor de distribu╚Ťie din ╚Ťar─â ╚Öi din str─âin─âtate. Dup─â cum ai v─âzut deja, consultan╚Ťii no╚Ötri au expertiz─â ├«n multiple industrii, a╚Öa c─â ne po╚Ťi contacta cu ├«ncredere. ├Än plus, conform chestionarului anual de satisfac╚Ťie a clien╚Ťilor, 94% dintre ei sunt mul╚Ťumi╚Ťi de serviciile noastre, ceea ce arat─â profesionalismul echipei care se va ocupa de tine. Nu suntem perfec╚Ťi, ├«ns─â ne str─âduim ├«n fiecare an s─â cre╚Ötem acest procent pentru a avea c├ót mai mul╚Ťi clien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi.

Vreau o prezentare personalizat─â
a solu╚Ťiei de cre╚Ötere a v├ónz─ârilor
HERMES Sales Force Automation

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn