Transart prezintă viitorul în Trade Marketing Online și Offline pentru industria FMCG

Conținut

Transart a avut plăcerea de a participa la Trade Marketing Congress, un eveniment important pentru industria FMCG, care a avut loc în data de 7 martie 2023, la București. Transart este de mai bine de 20 de ani lider regional la nivel european cu HERMES Retail Execution/Trade-Marketing pe zona de Modern Trade & Traditional Trade.

În cadrul acestui eveniment, am discutat despre trei subiecte de interes major pentru companiile care activează în acest domeniu: Trade-Marketing, Image Recognition în retail și Digital Shelf Analytics (Trade-Marketing digital în E-Commerce).

În ceea ce privește partea de Trade-Marketing/execuție la raft, am realizat o demonstrație live a aplicației HERMES AI Shelf Recognition. Fiind o soluție inovativă din zona AI (Artificial Intelligence/Deep Learning) de recunoaștere automată a produselor expuse la raft pe baza fotografiilor luate în timp real, HERMES AI Shelf Recognition schimbă radical modul în care marii producători din FMCG, băuturi, farmaceutice etc. pot evalua în timp real modul în care își pun în practică strategiile de promovare in-store, expunere și mercantizare la raft.

Cu un grad de acuratețe de peste 94% în recunoașterea automată a produselor de la raft, aplicația Transart are capacitatea de a reduce cu cel puțin 50% timpul pe care îl petrece un agent de merchandising într-un magazin datorită multitudinii de date și KPI pe care inteligența artificială îi extrage în câteva secunde dintr-o simplă poză. Indicatori precum prezență, out of stock, share of shelf, dimensiune raft, număr fețe, date despre stocuri sunt calculați automat, astfel că reprezentantul companiei poate să înceapă să lucreze imediat la raft pentru a îmbunătăți rezultatele din poze, fără să mai fie nevoie să aștepte după cineva de la sediu care să îi spună ce are de făcut.

În ceea ce privește componenta de Digital Shelf Analytics (sau Online Retail Execution), am prezentat cu ajutorul soluției HERMES OREX cum multe dintre elementele de Trade Marketing care se aplică/măsoară la raftul retailerilor tradiționali sunt aplicabile și în cazul retailerilor online. OREX vine în sprijinul companiilor care doresc să-și monitorizeze prezența produselor proprii pe canalul de vânzări online (e-commerce). Cu ajutorul acestei platforme managementul conținutului pentru pagina ideală de promovare a produselor, monitorizarea stocurilor din magazinele online, indicatori precum share of shelf sau share of search și multe alte lucruri pot fi gestionate și măsurate foarte ușor.

În concluzie, participarea Transart la Trade Marketing Congress a fost o oportunitate excelentă de a împărtăși experiențele și perspectivele noastre în domeniul Trade-Marketing/Retail Execution și de a le arăta participanților soluțiile viitorului pentru industria FMCG.

Distribuie articol

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email

Interesat să valorifici aceste instrumente în compania ta? Contactează-ne.

Completează formularul și vei fi contactat de unul din reprezentanții Transart.
Câmpurile marcate cu "*" sunt obligatorii
Află ultimele noutăți

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Fără spam, doar notificări și update-uri despre produsele și serviciile Transart.

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.