DAMILA – distribuție materiale de construcții cu ERP de la Transart

Cum și-a îmbunătățit Damila controlul asupra afacerii cu B-Org ERP


Damila este o societate comercială cu capital privat 100% românesc care ocupă un loc important pe piața materialelor de construcții și finisaje din România, având rol de producător, importator și distribuitor pentru produsele pe care le comercializează.
Compania are în prezent 9 depozite situate în București, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Drăgășani, Horezu, Bălcești, Măciuca, însă datorită facilităților avansate de logistică livrarea întregii game de produse este posibilă în orice punct din țară sau străinătate.

Provocări

• Damila dorea acces la un sistem transparent și descentralizat de operare a documentelor primare, astfel încât să reducă fluxul de documente operate la sediul central, pierderile de timp aferente sau pierderile de documente.
• Era foarte important pentru companie să aibă la dispoziție un sistem care să ofere informații în timp real despre stocuri, creanțe sau datorii.
• Firma avea nevoie de o soluție care să-i ofere posibilitatea comunicării online între punctele de lucru și transmiterea în timp real a fluxului informațional de documente.
• Damila avea nevoie de o soluție completă care să-i asigure managementul tuturor activităților desfășurate: de la activitatea de producție la cea de comerț, distribuție sau servicii.

B-ORG ERP ne oferă siguranță în afacere și aceasta se datorează atât stabilității aplicației, cât și unui control strict al accesului utilizatorilor pe operațiuni – de la nivelul gestiunilor pana la nivel de câmp sau buton în fereastră . Mai mult – foarte importat pentru o afacere de amploarea celei desfășurate de Damila – B-ORG ne oferă controlul riscului printr-o politică de credit eficientă, la nivel de client.
Un alt aspect esențial este suportul managerial, bazat pe posibilitatea obținerii de rapoarte flexibile, în timp foarte scurt, oferindu-ne o viziune globală asupra întregii afaceri. 
” – Mihaela Rovenţa, Deputy General Manager Damila.

De ce B-Org ERP?

Damila dorea să își modernizeze și descentralizeze modul de lucru de aceea s-a optat pentru ERP-ul dezvoltat de Transart. Înainte de implementarea sistemului B-Org ERP, toate documentele primare se generau la sediul central ceea însemna un volum enorm de muncă și creștea riscul de apariție al erorilor și a pierderilor de document.

Rezultate și beneficii

O parte dintre beneficiile implementării B-Org ERP sunt:
• Acces în timp real la informațiile din toate punctele de lucru datorită modului de lucru online
• Gestionarea unitară sau defalcată a stocurilor în timp real și a unui nomenclator mare de produse
• Creșterea vizibilității asupra activității desfășurate de angajații din toate punctele de lucru
• Îmbunătățirea semnificativă a securității operaționale
• Damila are acum un control sporit asupra cash-flow-ului fiindcă manageriază mai eficient riscurile de neplată din partea clienților prin intermediul utilizării limitelor de credit
• Firma a obținut reducerea riscului de fraudă prin restricționarea accesului utilizatorilor până la nivel de detaliu
• Siguranța datelor prin salvări automate.
• Acces în timp real la un set extins de rapoarte manageriale complexe, flexibile și personalizabile privind vânzările, discount-urile, încasările realizate etc.
• Control sporit asupra costurilor și prețurilor (de achiziție și de vânzare) pentru un număr mare de produse, în toate punctele de lucru;
• Selectarea rapidă a produselor din nomenclatoare foarte mari de produse prin facilitați de căutare a acestora (cod produs, cod de bare, denumire parțială, grupare produse);
• Utilizarea unităților de măsura echivalente (de exemplu: prețul este la mp/metru liniar, dar vânzarea este la cutie/palet).
• Posibilitatea de a crea un număr nelimitat de gestiuni, în funcție de nevoile specifice ale companiei
• Îmbunătățirea procesului decizional în ceea ce privește achizițiile de marfă și creșterea rotației stocurilor
• Management eficient al activității de import.

Suntem la un click distanță

Interesat să valorifici aceste instrumente în compania ta?

Completează formularul și vei fi contactat de unul din reprezentanții Transart.

Câmpurile marcate cu “*” sunt obligatorii
Sediu

Cluj-Napoca, 400495
Calea Turzii, Nr. 241C
Jud. Cluj, Romania
Tel: +40 264 440 500

Vezi și alți Clienți mulțumiți ai Transart

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.