Viziunea ThinkClient!

Reprezintă modul în care noi colaborăm cu clienții noștri. Construim relații de încredere pe termen lung și facem tot ce este posibil pentru ca ei să fie mulțumiți. De aceea, avem câteva zeci de clienți alături de care am dezvoltat parteneriate de succes care durează de peste 10, 15 sau 20 de ani.

Câteva cuvinte despre noi

Partenerul tău de cursă lungă

play-icon

Cine suntem

Noi, cei din echipa Transart, dorim să împărtășim din know-how-ul și expertiza noastră de business pentru a ajuta companiile să se dezvolte cât mai mult.

Cel mai important aspect, care ne determină să continuăm să facem ceea ce facem, este faptul că soluțiile software pe care le dezvoltăm produc un impact pozitiv la clienții noștri.

Cum lucrăm

Punem accent pe sinceritate, angajament, situații de tip win-win și încredere. Astfel am devenit în timp un partener de cursă lungă pentru mulți dintre clienții noștri.

Fiecare aplicație pe care am dezvoltat-o a fost rezultatul acelorași convingeri. Datorită acestora, soluțiile noastre au devenit mai mult decât niște instrumente de lucru obișnuite.

Despre noi

De peste 26 de ani dezvoltăm software dedicat afacerilor care îi ajută pe oameni să devină mai buni și mai productivi, iar firmelor le oferă suportul necesar pentru a-și atinge întregul potențial de creștere.

Valori

Stabilitate

01

Încredere

02

Loialitate

03

Sinceritate

04

Exactitate

05

Răbdare

06

Află mai multe dintr-o privire

Transart în cifre

Lider soft distribuție în România > 50% din piață
# 1
angajați
0
ani de experiență
0
clienți
0 +
utilizatori
0 +
țări în care suntem prezenți cu soluții
0
industrii / domenii
de activitate
0
produse proprii
0

Suntem certificați
ISO 9001:2015

Suntem membri:
Lucrăm împreună cu

Parteneri tehnologici

Printre cele mai bune

Servicii

Parteneri de afaceri

Transart, partener al
DSM GROUP

Transart, partener al DSM GROUP

play-icon

Cu o istorie datând din anii ’90, DSM Group dispune în prezent de peste 120 angajați în birourile sale din Italia (Monza si Parma) și România – unde este prezentă prin intermediul Transart.

Partenerul italian DSM a acumulat o experiență vastă pe partea de System & Network Integration. Împreună cu Transart, DSM a dezvoltat în timp mai multe aplicații inovative (business solutions), în special pentru piața italiană.

Acum ai aflat despre Transart

Ești interesat să lucrezi cu noi?

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.