Preia controlul asupra activității și stocurilor din depozitul tău

Cum te ajută un WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM?

Organizezi depozitul

Harta depozitului te ajută să localizezi rapid produsele

Identifici rapid produsele

Folosești scanarea codurilor de bare pentru identificarea exactă a produselor

Crești eficiența

Prin operațiile structurate de intrare/ieșire, de verificare și inventariere

Lucru în echipă

Permite lucrul concomitent a mai multor utilizatori pe aceeași operație (recepție, livrare și inventar)

Sistem WMS pentru managementul eficient al activității din depozite adaptat pentru orice tip de business

FMCG

Magazine online

Alimente și Băuturi

Cosmetice, Veterinare

Industria cărnii

Farmaceutice - Echipamente medicale

Materiale de construcții

IT - Electrocasnice

Echipamente industriale - HORECA

Scule, unelte și instalații

Sistemul Warehouse Manager dezvoltat de Transart te ajută să îți eficientizezi depozitul pe partea de:

Recepții

Stocare

Picking

Verificare comenzi

Ieșiri

Inventariere rapidă

Harta depozitului

Cântărire produse

Semnalizare lipsă stoc

Management scăzăminte

Vânzare showroom

Verificare stocuri

Verificare prețuri

Scanare coduri de bare

Imprimare etichete

Imprimare coduri de bare

Produse cu dată de expirare

Produse cu serii de lot

Produse cu serial number

Unități de măsură alternative

Transferuri între locații

Transferuri între gestiuni

Retururi și stornări

Producție

Recepții rapide de marfă.
Fără timp pierdut. Fără erori

Verifici instant produsele prin scanarea codurilor de bare fără să îți mai faci griji că s-ar putea strecura vreo eroare la recepția mărfii. Iar dacă vrei ca totul să se desfășoare cu SUPER-VITEZĂ, poți face recepții cu mai mulți oameni deodată. Apoi, aplicația Warehouse Manager WMS centralizează automat tot ce au scanat cei de la recepție pentru ca tu să nu mai pierzi timp cu acest subiect.

Poți sta liniștit și dacă lucrezi cu produse perisabile unde trasabilitatea, datele de expirare și numerele de lot sunt importante. Cu WMS-ul Transart ești acoperit.

Pe lângă acuratețe și rapiditate, WMS-ul îți oferă și flexibilitate. Poți să realizezi recepții ghidate care presupun verificarea mărfii de la furnizor pe baza facturii sau avizului de însoțire a mărfii care te ajută să stabilești dacă recepția este conformă. Iar dacă dorești, poți să faci și recepții neghidate urmând ca apoi altcineva să introducă factura de la furnizor în sistemul ERP.

Stochează corect. Mergi la sigur după marfă prin depozit

Atunci când gestionarii au o la îndemână o hartă a depozitului totul devine mai ușor. Știu mereu unde e localizată marfa pe care o caută, iar aplicația WMS le arată care este cel mai scurt traseu până la marfă în funcție de ordinea de picking, de produse și de locația în care se află marfa respectivă. Asta înseamnă că nu mai pierde nimeni vremea să caute produse prin depozit indiferent dacă e vorba de pickeri noi sau de un depozit mare în care lucrează mai mulți gestionari.

Când dorești să stochezi marfă nouă în depozit, Warehouse Manager WMS îți propune automat locații în care produsul respectiv a mai fost stocat sau o altă locație liberă. Iar atunci când nu mai există stoc într-o locație, poți semnaliza acest lucru, astfel încât aplicația de management al depozitului să nu mai trimită pe nimeni acolo pentru a pickui marfa.

Picking profesionist pentru pregătirea corectă și la timp a mărfii

Sistemul WMS ține cont de date de livrare, de zile de week-end și de stocul blocat, iar picking-ul se face pe baza avizelor de livrare/încărcare. Acest lucru înseamnă că toată marfa din toate comenzile care trebuie livrate pe o anumită rută este cumulată în operațiunea de picking, astfel încât să se eficientizeze activitatea de încărcare și livrare a mărfii.

WMS Software

Ieșiri pentru livrare de comenzi fără erori

Livrarea mărfii se realizează pe baza proformei iar prin scanarea produselor atunci când se pregătește marfa, se evită confuzia care apare între produsele asemănătoare. În momentul comenzii, produsele se rezervă automat, iar apoi sistemul îi notifică pe oamenii din depozit să pregătească marfa în funcție de data de livrare specificată în factura proformă.

Ce spun clienții despre aplicația WMS pentru optimizarea activității din depozit

Inventar rapid, ușor și exact. Adică întocmai cum ai nevoie

Renunță la numărarea manuală a produselor și la erorile umane care apar în tot acest proces. Poți reduce semnificativ timpul necesar pentru inventariere fiindcă fiecare om din depozit își alege o zonă în care scanează marfa cu ajutorul terminale mobile. Iar la final numărătoarea produselor se realizează cumulat și automat de către soft-ul WMS.

Iar dacă nu ai timp sau nu vrei să faci un inventar total fiindcă asta ar presupune să închizi câteva zile magazinul/depozitul și să pierzi bani, atunci poți alege realizarea unor inventare parțiale pe diferite zone din magazin sau depozit.

Dacă activezi în industria FMCG atunci ești cu siguranță interesat și de inventarierea pe serii de lot și date de expirare. Cu WMS Transart poți să observi rapid dacă există diferențe de lot care trebuie reglate.

Tipuri de inventar disponibile în WMS Transart

Inventar complet

Inventar multiuser

Inventar parțial

Inventar serii de lot
și date de expirare

Lucrează ușor cu produse cântăribile
chiar și în depozit

Lucrează ușor cu produse cântăribile chiar și în depozit

Poți integra sistemul Warehouse Manager WMS cu mai multe cântare, iar dacă ai nevoie de mai multe tranșe de cântăriri pentru același produs, aplicația îți cumulează la final întreaga cantitate care vine automat din cântar.

Pentru furnizorii care activează în industria cărnii, software-ul WMS-ul de la Transart tratează și pierderile de greutate (scăzămintele) care apar până la livrarea produselor din carne către clienți.

Identifică instant produsele, fără nicio eroare

Fie că e vorba de data de expirare, de serie de lot sau serial number, cu WMS-ul Transart ești asigurat că nu greșești atunci când verifici marfa indiferent că ea se află la recepție, la livrare, la inventar, la retur sau garanție.

Sistemul WMS avertizează/blochează pickerii să trimită marfă cu o serie de lot și dată de expirare care nu se încadrează în ceea ce trebuie livrat către clientul final. Astfel, dacă lucrezi în industria FMCG, eviți situațiile în care ți se refuză marfa de către supermarket fiindcă nu ai respectat condițiile contractuale referitoare la data de expirare.

În plus, dacă lucrezi cu serii de lot și cu date de expirare, atunci sistemul te trimite la locația unde produsele expiră cel mai repede.

Vinzi simplu direct din showroom

În timp ce mergi cu clientul prin showroom, scanezi produsele de care are nevoie, iar apoi trimiți datele spre facturare. După aceea factura proformă pleacă spre depozit, iar apoi începe procesul de pregătire a mărfii pentru livrare. Vânzarea asistată funcționează excelent în showroom-uri din industria de:

Materiale de construcții

Instalații electrice

Instalații sanitare

Scule și unelte

Feronerie

Utilizează coduri de bare care folosesc unități de măsură alternative pentru a-ți simplifica munca

Poți lucra deodată cu mai multe tipuri de coduri de bare care îți oferă detalii despre un produs sau despre un palet de produse identice. De exemplu, poți avea un cod de bare pentru un singur produs cum ar fi o cărămidă, iar un alt cod de bare pentru un palet care conține 50 de cărămizi.

Verifică rapid nivelul stocului și prețurile oricând ai nevoie

E important ca prețul de la raft să coincidă cu cel din sistemul ERP cu care îți gestionezi stocurile. De aceea, Warehouse Manager te ajută să vezi printr-o simplă scanare ce stoc, respectiv preț, ai la un produs pentru a compara rapid prețul afișat pe terminalul mobil cu cel afișat la raft.

Astfel gestionarii pot face imediat o simplă verificare de stoc, fără să fie nevoie să facă un inventar.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Transformă marfă existentă în produse noi (Producție)

Sunt situații în care un anumit produs intră pe stoc la recepție, însă la ieșirea din depozit produsul respectiv devine o componentă a altui produs sau se împarte în produse diferite, dar de dimensiuni mai mici.

Verificări suplimentare pentru a asigura acuratețea maximă a livrărilor către clienți

Poți alege să faci o verificare a mărfii în 2 pași dacă tu consideri că e necesar. Întâi picker-ul scanează produsele, le pregătește, iar supervizorul dă acceptul final fie printr-o nouă verificare prin scanare, fie prin accept vizual sau direct din back-office. Abia după această verificare se generează factura și avizul de însoțire mărfii.

Retururi și stornări fără complicații

Pur și simplu îi spui sistemului WMS cantitatea produselor care se returnează, iar apoi aplicația face automat totul. Caută clientul, ultima factură, produsul respectiv, prețul pe care îl avea, iar apoi se generează din ERP factura stornatoare.

Transferuri între locații și/sau gestiuni diferite

Transferi marfa cu ușurință din depozit în magazine cu ajutorul avizelor sau bonurilor de transfer care sunt generate automat de sistemul WMS.

Mobilitate ridicată. Schimb de date instant între sistemele WMS și ERP Transart prin integrare nativă

Interfață intuitivă pentru a ușura munca
oamenilor din depozit și Back-Office

Interfață intuitivă pentru a ușura munca oamenilor din depozit și Back-Office

Printează documente, etichete și coduri de bare proprii GS1-128

Cu programul Warehouse Manager WMS poți imprima documente de ieșire precum: aviz de custodie, aviz de transfer, factură sau aviz de însoțire a mărfii. Iar în cazul în care vinzi produse care nu au detalii scrise în limba română pe ambalajul lor, cu ajutorul WMS-ului Transart poți printa o etichetă în română care conține toate informațiile despre produs, pe care apoi o poți lipi pe ambalaj.

Previous slide
Next slide

Rezolvi elegant situația produselor neconforme

Când există produse deteriorate poți să le transformi în consum direct astfel încât să nu le mai vezi pe stocul de marfă și să te inducă în eroare.

Au încredere în sistemul WMS al Transart

Câteva dintre companiile care se bucură de exactitate la aprovizionare, stocare și livrare comenzi cu ajutorul sistemului Warehouse Manager WMS

Gecsat EDI ERP Transart
Bronto erp wms
Raitar ERP
Aba-ro WMS erp
dem electronics erp wms
Hypericum Impex erp wms transart
AREON ERP
PC Coolers ERP
wms erp instalatii

Elimină acum erorile din depozit și comenzi

Află mai multe detalii despre cum poți face acest lucru utilizând sistemul Warehouse Manager WMS dezvoltat de Transart.

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.