EDI B2B - Electronic Data Interchange

Elimin─â erorile, cre╚Öte viteza ╚Öi eficien╚Ťa afacerii.

Cele mai bune platforme EDI B2B din Romania sunt integrate cu ERP-ul Transart: Expert Supplier, Comarch, TecNet sau DocXchange.

Optimiz─âri cheie pe rela╚Ťia Furnizor - Retailer (IKA)

Reducere costuri opera╚Ťionale ale unei tranzac╚Ťii cu cel pu╚Ťin 35%

├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte calitatea datelor cu p├ón─â la 40%
Cre╚Öte viteza cu care se desf─â╚Öoar─â ciclul de comand─â-├«ncasare cu cel pu╚Ťin 20%
Accelereaz─â fluxurile informa╚Ťionale ╚Öi comerciale B2B cu p├ón─â la 61%

Sursa: Ken Vollmer. Forrester, ÔÇťThe Future of EDI.ÔÇŁ

EDI B2B - Avantaje

Beneficiile implement─ârii EDI B2B

Reduceri de costuri

EDI reduce la minim costurile asociate cu h├órtia, imprimarea, stocarea, arhivarea, expedierea ╚Öi preluarea documentelor rezultate din rela╚Ťiile comerciale dintre partenerii de business.

├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte calitatea rela╚Ťiilor cu partenerii de business

Prin utilizarea EDI scurta╚Ťi semnificativ timpii de procesare ╚Öi de onorare corect─â a comenzilor ceea ce ajut─â la men╚Ťinerea unei rela╚Ťii bune cu orice partener de afaceri.

Evit─â situa╚Ťiile de out-of-stock

Faptul c─â schimbul de date se realizeaz─â automat ├«ntre furnizori ╚Öi magazine scurteaz─â timpii de aprovizionare ╚Öi optimizeaz─â viteza de rota╚Ťie a stocurilor ╚Öi costurile de depozitare.

Cre╚Öte competitivitatea ╚Öi eficien╚Ťa

EDI este un limbaj comun pentru afacerile de pretutindeni a╚Öadar pute╚Ťi colabora cu parteneri localiza╚Ťi oriunde ├«n lume. Produc─âtorii ╚Öi marii retaileri folosesc EDI ├«n rela╚Ťia cu partenerii lor.

Elimin─â erorile din comenzi

Dispar problemele rezultate din comenzi telefonice preluate gre╚Öit, documente ╚Öi scris de m├ón─â greu de ├«n╚Ťeles, erori de redactare, email-uri, documente ╚Öi fax-uri care nu au mai ajuns la timp la destina╚Ťie.

Optimizarea echipei ╚Öi a productivit─â╚Ťii

Automatiz─ârile aduse contribuie la realizarea unui num─âr mult mai mare de opera╚Ťiuni comerciale cu mai pu╚Ťini angaja╚Ťi ╚Öi ├«i ajut─â pe ace╚Ötia s─â se concentrezi pe lucrurile care aduc mai mult─â plusvaloare.

Viteză și corectitudine în procesarea comenzilor

Procesarea prompt─â ╚Öi corect─â a documentelor reduce ├«n mod considerabil procentajul comenzilor anulate. Prin utilizarea EDI scurta╚Ťi semnificativ timpii de procesare ╚Öi de onorare a comenzilor.

Prietenos cu mediul

EDI ajut─â companiile s─â arate c─â sunt interesate de sustenabilitate ╚Öi de responsabilitate fa╚Ť─â de mediul ├«nconjur─âtor prin ├«nlocuirea documentelor de h├órtie cu alternative digitale.

Impact pozitiv asupra fluxului de numerar

EDI reduce ciclului de comand─â-├«ncasare prin automatizarea trimiterii datelor direct ├«ntre sistemele de gestiune ERP ale clientului, respectiv al furnizorului, f─âr─â o alt─â interven╚Ťie uman─â.

Transparen╚Ť─â. Accesibilitate. Trasabilitate

Interconectarea EDI cu sistemul ERP asigur─â acurate╚Ťe ├«n preluarea ╚Öi monitorizarea comenzilor, dar ╚Öi ├«n managementul tuturor documentelor aferente unei comenzi, totul ├«n timp real.

Adaptabil nevoilor oric─ârei companii

Tehnologia EDI poate fi personalizat─â astfel ├«nc├ót s─â v─â rezolve nevoile de transfer automat a datelor ╚Öi documentelor ├«ntre compania pe care reprezenta╚Ťi ╚Öi partenerii dumneavoastr─â de business.

Asigur─â securitatea datelor

Transferul electronic al documentelor și al datelor este securizat, iar accesul utilizatorilor se realizează prin introducerea parolei și a unui username.

Interconectarea EDI folosind sistemul ERP Transart

Platforme EDI cu care se integreaz─â Transart ERP:
Expert Supplier, DocXchange, Tecnet

Clien╚Ťi care folosesc ERP Transart ╚Öi EDI B2B pentru automatizarea rela╚Ťiei comerciale (comenzi, facturi) cu marii retaileri (IKA)

erp maravaet salarizare
Seda Invest CRM vanzari
hendi erp wms salarizare
star lubricants erp cluj salariazare
Dar nu ne asculta doar pe noi, vezi…

Cum utilizeaz─â B2B EDI clien╚Ťii Transart?

Doresc să discut cu un consultant de vânzări