Transart dezvăluie HERMES OREX, componenta de e-Merchandising pentru vânzările online

Conținut

Solutia de e-Merchandising - HERMES OREX prezentată de Marius IURIAN

HERMES OREX, noua componentă de Online Retail Execution din suita HERMES a fost prezentată publicului în cadrul unui eveniment special organizat de Transart. OREX vine în sprijinul companiilor care doresc să-și monitorizeze prezența produselor proprii pe canalul de vânzări online (e-commerce) cu o soluție de e-Merchandising.

Transart este de mai bine de 20 de ani lider regional cu HERMES SFA & Retail Execution pe canalul offline (Modern Trade & Traditional Trade), iar în această primăvară a lansat componenta revoluționară HERMES AI Shelf Recognition.

În cadrul celei de-a 11-a ediții a evenimentul Digital Highlights in Business, desfășurată pe 24 noiembrie la Phoenicia Grand Hotel din București, în fața unui public select, Marius Iurian, Managing Partner Transart, împreună cu Florentina Grigore – CEO Digital Trade Marketing Agency au prezentat în fața audienței aplicația din gama Online Retail Execution (OREX), dezvoltată în parteneriat de cele două companii.

Noile module HERMES lansate în 2022, valorifică experiența de peste 22 de ani a Transart pe zona de SFA & Retail Execution și extind suita HERMES cu două componente revoluționare care potențează HERMES ca un sistem complet proiectat să sprijine consistent și pragmatic vânzările marilor producători/importatori/distribuitori pe cele mai importante canale de vânzări.

2022 este un an rodnic pentru Transart, un an al inovației, an în care munca depusă în anii anteriori se reflectă și în lansări de noi produse. Modulul dezvăluit astăzi, de Online Retail Execution = OREX, am decis să-l luăm sub brandul HERMES pentru că noi facem Retail Execution cu HERMES în tradițional și faptul că adăugăm și canalul online, dorim să fie o potențare a suitei HERMES.” a declarat Marius IURIAN, Managing Partener Transart.

Dacă în luna mai 2022, Transart anunța disponibilitatea HERMES AI Shelf Recognition și la momentul respectiv s-a putut testa efectiv eficiența motorului de IR (Image Recognition) pe produse din categoria bere, la sfârșit de noiembrie 2022, cei prezenți au putut testa eficiența motorului de recunoaștere a produselor și pe categoriile „ape minerale și vinuri”.

Mai mult, cei prezenți au putut afla detalii, direct de la sursă, despre stadiul implementării la cei doi clienți – Valvis Holding/Aqua Carpatica și respectiv Kandia Dulce – care au decis după evenimentul din primăvară să integreze componenta de IR (AI Shelf Recognition), specializată în recunoașterea automată a produselor pe baza fotografiilor făcute la raft cu sistemul HERMES Retail Execution utilizat deja de aceste companii de mai mulți ani. Unul dintre acești clienți a depășit faza de testare live pe teren – cu rafturi reale din magazine, etapă la care s-a obținut o rată de recunoaștere a produselor între 90-95%, ceea ce este încurajator pentru ambele părți și pentru trecerea la etapa următoare.

Demoe de HERMES OReX - Online Retail Execution
Cei prezenți la Digital Highlights in Business pe 24 noiembrie au apreciat de asemenea atât speech-urile ținute de echipa Transart, cât și Keynote speech-urile ținute de reprezentanți ai clienților Transart, care au prezentat aspecte relevante despre modul în care folosesc în activitatea companiei, aplicațiile furnizate de Transart. În ordinea evoluției pe „scena” evenimentului, acești parteneri au fost: Pin Plus Pin (Lavinia Pop – Managing Partner), Cafea Fortuna (Ahile Voinel – Commercial Director & Marian DINU – Trade-Marketing Manager), Kandia Dulce (Cătălina Arsene – Sales Support Manager), Reckitt Benckiser (Roxana Duţu – IS Business Analyst & Oana Enache – Sr. Customer Marketing Manager) și Zarea (Dan Roșca – Sales Director).

Distribuie articol

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email

Interesat să valorifici aceste instrumente în compania ta? Contactează-ne.

Completează formularul și vei fi contactat de unul din reprezentanții Transart.
Câmpurile marcate cu "*" sunt obligatorii
Află ultimele noutăți

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Fără spam, doar notificări și update-uri despre produsele și serviciile Transart.

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.