Creat pentru a-ți crește afacerea

Descoperă cum HERMES CRM
te Ajută Să Devii un Adevărat Maestru
în Vânzări și în Relația cu Clienții Tăi

Descoperă cum HERMES CRM te Ajută Să Devii un Adevărat Maestru în Vânzări și în Relația cu Clienții Tăi

De ce să lucrezi mai mult când poți lucra mai puțin, mai organizat, mai inteligent și mai rapid?

PS: Colegii și clienții tăi îți vor mulțumi.

Creștere și monitorizare vânzări

 • Elimină ceața de pe cifrele de vânzări. Acum știi tot timpul tot ce mișcă în materie de vânzări și oportunități de vânzare

Verifici ușor ofertele trimise, activitatea echipei de vânzări și oportunitățile. Datele îți sunt la îndemână în orice moment, de pe orice dispozitiv, indiferent că ești la birou, pe teren sau în vacanță în altă țară.

 • Notificări interne despre activitățile agenților de vânzări

Știi tot timpul dacă s-a modificat ceva în statusul lead-urilor, prospecților sau a clienților cu ajutorul notificărilor automate trimise de aplicația CRM.

 • Creșteți vânzările cu ajutorul datelor

Găsești rapid și ușor răspunsuri la întrebări precum: “Ce vânzări se închid luna asta?”, „Ce oportunități sunt pe cale să pierd?” sau „Cine se ocupă de un client? sau de o anumită activitate?”. Aceste informații te ajută să îți îmbunătățești constant procesul de vânzare.

 • Găsești rapid orice informație de care ai nevoie

Ajungi simplu la toate informațiile de care ai nevoie, atunci când ai nevoie. Știi mereu cine s-a ocupat de task-uri. Și ai tot istoricul clienților la doar un filtru distanță.

În aplicație ai totul despre clienți și despre propria activitate. Iar dacă ești Supervizor, descoperi într-o clipă orice ai nevoie despre activitatea Account Managerilor pe care îi ai în subordine.

 • Sincronizează ușor activitatea mai multor divizii de vânzări

HERMES CRM te ajută să rezolvi ușor situația în care agenți de vânzări din mai multe divizii interacționează cu același client. Poți sincroniza cu ușurință vizitele, ofertele sau task-urile acestora pentru a eficientiza activitatea tuturor diviziilor de vânzări.

 • Respectă tot procesul de vânzare. Treci mai ușor de la Lead la Client sau de la Oportunitate la Vânzare

Clasifici în CRM clienții în funcție de stadiul în care te afli cu negocierea, iar apoi folosești oportunitățile de vânzare în orice etapă (Lead, Prospect, Client) a relației cu clientul.

 • Un singur adevăr pentru toți. Rapoarte de vânzări corecte pe care chiar te poți baza

Excel-urile dispar, iar Exactitatea și Predictibilitatea în Vânzări și Previziuni apar pentru că CRM-ul te ajută să te bucuri de:

 • Cifre de vânzări actualizate în timp real.
 • Același set de date pentru toată lumea.
 • Același raport care arată la fel și conține aceleași cifre indiferent că se uită pe el Managerul General, Directorul de Vânzări sau Agentul de Vânzări.

Acum rapoartele capătă același sens pentru toți. Iar tu vorbești aceeași limbă cu agenții atunci când discuți despre rapoartele și targetele lor de vânzări.

Automatizări de procese

 • Sistem CRM adaptabil pentru nevoile tale de business

Îl folosești așa cum vrei. Tu decizi ce informații vede în CRM fiecare membru al echipei. Tu stabilești sau creezi noi câmpuri obligatoriu de completat pentru echipa de vânzări. Dar mai ales, te bucuri de flexibilitatea pe care ți-o oferă CRM-ul pentru a-l transforma într-un instrument cât mai potrivit afacerii tale.

 • Implementare fără bătăi de cap. Costuri accesibile pentru oricine

Spune „Adio!” costurilor de achiziție foarte mari pentru licențe software. Spune „Bun venit!” unei aplicații CRM care funcționează din prima:

 • Fără să te mai chinui să instalezi ceva pe vreun device de-al tău.
 • Fără să mai fii nevoit să cheltui bani pentru un server.
 • Fără să mai fii obligat să îți bați capul cu actualizările aplicației până la ultima versiune.
 • Flexibilitate. Mobilitate. Oriunde. Oricând. De pe orice device

Depășește limitele unui CRM normal. Folosește o platformă Cloud CRM care îți ajută echipa de agenți să colaboreze și să vândă din orice loc, în orice moment.

 • Obții rezultate imediate. Integrezi rapid noii reprezentanți de vânzări

Creat după cele mai noi standarde de design, HERMES CRM este un instrument Super Simplu de Utilizat pentru oricare dintre agenții tăi de vânzări. Chiar și noii angajați se vor obișnui rapid cu el și vor începe să devină productivi chiar din prima lor săptămână de lucru.

 • Trimite oferte direct pe e-mail-ul clienților din orice loc vrei tu

Indiferent că ești la sediu sau pe teren, cu CRM-ul Transart creezi rapid o ofertă. Dai doar Tap-Tap pe smartphone/tabletă sau Click-Click cu mouse-ul dacă ești la birou și GATA. În următoarea clipă clientul deja a primit de la tine noua ofertă, direct pe e-mail, în format .pdf.

 • Colaborează simplu cu colegii tăi. Asigură-te că toate lucrurile sunt făcute la timpul lor

Creează task-uri și dă-le share cu colegii. Dai doar câteva Tap-uri/click-uri și deja ai împărțit task-urile cu echipa.  Așa te asiguri că se respectă deadline-ul pentru a trimite o ofertă sau pentru a da un telefon.

 • Remindere pentru a organiza activitatea mai ușor în fiecare zi. Lucrează ca un expert în vânzări

CRM-ul îți trimite notificări atunci când ai programat în calendar să faci o activitate (cum ar fi să suni un client), indiferent că ești la birou sau pe teren.  Iar dacă ai activități de rutină, care se repetă lunar, le înregistrezi o singură dată în calendar și veți primi remindere pentru ele atunci când ai stabilit.

Îmbunătățire relații cu clienții

 • Construiește Relații. Nu Excel-uri.

Salvează ore bune de lucru în fiecare săptămână prin automatizări utile pentru întreaga ta echipă de vânzări.  Așa că timpul câștigat îl poți folosi pentru a îmbunătăți relația cu clienții, pentru a prezenta produse noi sau pentru a vinde mai mult.

 • Înțelege la perfecție totul despre portofoliul tău de clienți. Folosește o singură sursă de date despre clienți pentru toată echipa.

Atunci când ai toate datele despre clienți într-un singur loc, lucruri magice încep să se întâmple.

Așa vei începe să gestionezi ușor contacte, oportunități, lead-uri, clienți, furnizori, activități, oferte, comenzi și multe altele. Ba mai mult, descoperi cu ce firme are un anumit contact conexiuni și înțelegi relațiile de business dintre firmele din portofoliul tău.

 • Mergi mereu în direcția cea bună

Uneori apar noi clienți, alteori apar noi colegi care trebuie să meargă în vizită la clienți. HERMES îi ajută pe cei care fac vânzări în teren să afle locația exactă a clienților direct din CRM pentru a ajunge la destinație mult mai ușor.

Sincronizează CRM-ul cu ERP-ul. Eficientizează la maxim procesele de business

Uită de telefoane, e-mail-uri și alte prelucrări manuale pentru introducerea comenzilor în ERP. HERMES CRM e direct integrat cu sistemul ERP așadar datele din oferte se transferă automat între cele două sisteme, iar erorile din comenzi dispar cu totul (sau cel puțin se reduc la minim).

Doresc o prezentare personalizată
a soluției HERMES CRM

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn