Prezenta la Internet & Mobile World 2013, Transart – companie lider pe zona aplicatiilor mobile pentru automatizarea fortei de vanzari (SFA) si partener Motorola, prezinta in premiera noul terminal Android din gama enterprise – Motorola TC55, terminal care a fost lansat oficial cu doar o saptamana in urma.

Te afli in cautarea unui terminal mobil care sa aiba aspectul si functiile unui smartphone din gama consumer, dar care totusi sa aiba caracteristici si fiabilitate la nivel professional, de tip enterprise? Ai angajati care desfasoara munca de teren si/sau in depozit si iti doresti ca ei sa devina mai eficienti? Vrei sa reduci costul (TCO) integrarii dispozitivelor mobile in afacerea ta? Sa cresti eficienta muncii pe teren si nivelul vanzarilor? Sau … sa imbunatesti procesul de inventariere? Citeste mai departe si afla despre noul produs Motorola destinat companiilor. 

Dispozitivele de tip consumer nu au nivelul de securitate, fiabilitatea sau serviciile necesare pentru a satisface asteptarile companiilor, iar utilizarea acestora in companii conduce la un cost total de proprietate (TCO) mult mai mare calculat in decurs de mai multi ani. TC55 este un produs destinat companiilor avand caracteristici specifice acestora, cum ar fi display touchscreen care poate fi utilizat cu manusi si suport pentru captura semnaturilor cu ajutorul unui stylus, capacitatea de captare de coduri de bare si grad de etansare IP67 pentru protectia impotriva prafului si apei. Dispune, deasemenea, de Motorola Extensions (MX) care permite sistemului de operare Android sa fie pregatit pentru mediul IT enterprise, aducand imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste securitatea si intrumentele de administrare.” a declarat Dl. Sorin Ionascu, Territory Account Manager – Motorola Solutions Romania SRL

Iata mai jos cateva argumente, caracteristici si functionalitati care te pot face sa te gandesti la Motorola TC55 ca la o solutie profesionala care impreuna cu HERMES Evolution de la Transart, te pot ajuta sa cresti productivitatea angajatilor si sa exploatezi mai bine timpul de lucru.

De ce Motorola TC55?

  • Cel mai popular sistem de operare pentru terminale mobile – Android Jellybean este acum adaptat si imbunatatit pentru utilizare enterprise, prin Motorola MX Extensions,  un set de optiuni care transforma Android intr-un sistem de operare enterprise prin tratarea si rezolvarea aspectelor legate de compatibilitatea aplicatiilor, securitate, managementul  dispozitivului si suport pentru captura de date de tip enterprise (coduri de bare, NFC etc);
  • Un touch screen capacitiv de 4.1” care functioneaza in orice conditii de mediu: pe ploaie, cu manusi, folosind degetul sau stylus-ul), tehnologia HST LCD inglobata asigura pe langa un consum redus de energie si o vizibilitate sporita chiar expus la razele soarelui.
  • O suita completa pentru capturi de date enterprise: asigura suport pentru scanare intensiva de coduri de bare 1D si 2D atat via scannerul integrat, cat si utilizand device-uri Bluetooth (de tip ring style imager) sau camera foto. Terminalul este pregatit atat pentru captura foto/video cat si pentru noile aplicatii bazate pe tehnologia NFC.
  • Cel mai bun suport audio din clasa sa: TC55 inglobeaza 85 de ani de leadership in livrarea de tehnologii de transmitere a vocii: integrand 2 difuzoare puternice si doua microfoane extrem de sensibile, garnisite cu o tehnologie de reducere automata a zgomotului de fond, TC 55 livreaza claritate la ambele capete chiar si intr-un mediu foarte zgomotos;
  • Cea mai rezistenta baterie in clasa sa: terminalul vine cu o baterie standard de 2940mAh, si poate fi dotat cu o baterie extinsa de 4410 mAh; combinat cu tehnologiile care reduc consumul de energie, noul terminal asigura posibilitatea de a folosi la capacitate maxima dispozitivul.
  • In timp ce alte terminale din categorie doar o clameaza, TC 55 livreaza robustetea (ruged IP67): terminalul a fost gandit avand in minte normele IP67, astfel ca tehnologiile inglobate, impreuna ecranul de tip Corning Gorilla Class 2, asigura robustetea si fiabilitatea necesare unui device gandit pentru utilizare intensiva, atat in interior cat si in exterior – in conditii meteo nefavorabile.

Alte caracteristi precum: conectivitate 4G, WiFi – 802.11a/b/g/n, Bluetooth.40, procesor dualcore de 1,5 Ghz, memorie de 1GB RAM, 8 GB Flash, plus un slot microSD de 64GB, insotite de un set de accesorii de clasa superioara, toate acestea pozitioneaza TC55 drept unul dintre cele mai competitive terminale profesionale, care va fi disponibil in cel mai scurt timp si in Romania.

Retine: Arata ca un smartphone, ofera tot ce ofera un smartphone, insa sa distinge prin caracteristici si functii de tip enterprise. Este Motorola TC55!