La ediția Business Days Cluj 2019, Transart a fost Partener Premium ca urmare a participării fondatorului Business Days, domnul Laszlo Pacsco,  la evenimentul Transart – Digital Highlights in Business București, care a avut loc în data de 13 iunie.

În cadrul conferinței de joi, 11 iulie, care purta titlul „Oportunitățile și provocările transformării digitale”, Marius IURIAN, Managing Partner Transart, a vorbit despre importanța datelor, proceselor și a oamenilor în digitalizarea business-urilor, cu exemple concrete din fotbalul de performanță și lumea afacerilor.

În aceeași conferință s-au remarcat și Radu Lupaș (Co-fondator CRB, Salad Box), Sergiu Neguț (Associate Dean, MsM Romania), Marius Bîcu (Managing Partner, Unilact), Mihai Bonca (Brand Architects), Vlad Diaconu (Senior Consultant, theStartups.eu), Ovidiu Toader (Antreprenor și consilier în afaceri), Alina Marina Parincu (Senior Trainer & Consultant, Sfera Business), Roxana Grămadă (Founder, Becoming Words / Cuvinte Potrivite) și Sorin Faur (Academia de HR).

A impresionat în mod deosebit Sergiu Neguț, cunoscut antreprenor în serie, business angel, profesor la Maastricht School of Management România, cu prelegerea “AI sau a nu i” în care a vorbit despre digitalizare din perspectiva rolului și al stadiului prezent de dezvoltare a inteligenței artificiale.

Tot joi, în cea de-a doua parte a zile, Marius IURIAN a fost speaker și în workshop-ul de Management și Strategie care a avut ca și temă principală Indicatorii de performanță și analiza datelor. În cadrul acestui workshop, Transart a prezentat un studiu de caz despre Măsurarea performanței lanțului de distribuție pentru producători, cu exemple concrete din domeniul FMCG.

Marius Ghenea (Business Angel, Venture Capital Catalyst Români), Marina Parincu (Senior Trainer & Consultant, Sfera Business) și Tatian Diaconu (CEO, Ceetrus) au fost ceilalți speakeri ai acestui workshop, fiecare dintre dumnealor, aducând în față idei foarte valoroase pentru public.

Transart a participant la Business Days Cluj cu o echipa numeroasa, de 8 oameni, fiecare căutând să beneficieze cât mai mult de ideile discutate în multiplele workshop-uri, masterclass-uri sau conferințe ținute în cele două zile ale evenimentului.

Ne-au plăcut în mod deosebit Roxana Grămadă, Mihai Bonca, Marius Bîcu, Bogdan Comănescu, Radu Glonț și Tedy Necula.

Pentru mai multe informații despre produsele Transart Business Software te rugăm să ne contactezi la 0264- 440500, la adresa marketing@transart.ro sau completând formularul de mai jos.

Cere o ofertă personalizată!

Citește detalii