Filosofia Transart

ThinkClient = parteneriat pe termen lung!

“Think client!” nu este doar un slogan al firmei Transart, este filosofia care stă la baza dezvoltării produselor noastre și a serviciilor oferite clienților și partenerilor noștri, dar mai ales la baza formării echipelor care fac posibile performanțele ridicate și calitatea superioară a produselor și serviciilor Transart.

Transart oferă soluții performante pentru managementul afacerii, dar mai ales un parteneriat pentru dezvoltare, un parteneriat pe termen lung.
Cu o experiență pe piața soluțiilor software pentru afaceri de peste 18 ani, Transart a depășit stadiul de simplu furnizor de software, fiind recunoscut de către clienții și furnizorii săi ca un partener de încredere în procesul lor de evoluție și dezvoltare.
Viziunea Transart

  • Pornim cu o fundație solidă, facem lucrurile temeinic, verificăm o dată în plus și suntem atenți la detalii.
  • Pentru noi este importantă stabilitatea: stabilitatea Transart, stabilitatea afacerilor clienților noștri, stabilitatea produselor pe care le livrăm.
  • Facem lucrurile ca pentru noi: trainic, temeinic, alegând cele mai potrivite tehnologii, platforme și echipamente.
  • Suntem deschiși la imbunătățiri, dar conservatori când vine vorba de afectarea performanței și stabilității produselor noastre.
  • Livrăm soluții adaptabile la nevoile clientului, soluții ce sunt puse în valoare prin spiritul ThinkClient! al echipelor de analiză, dezvoltare, testare, implementare și suport.
  • Lucrăm în echipă și creștem împreună cu clienții noștri.

Noul spot Transart

No Related Pages Found: