1. Fondurile europene pot acoperi și cheltuieli cu modernizarea sistemului ERP sau BUSINESS INTELLIGENCE, ca investiție în activ necorporal, alături de alte investiții în active corporale menite să extindă capacitățile de producție sau de prestare a serviciilor de către IMM-uri

Pentru Programul operațional regional (POR), prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor se vor putea depune cereri de finanțare în aplicația informatică MySMIS până pe 30 august 2017.

Aplicațiile de tip ERP, WMS, SFA sau BI pot primi o finanțare în cadrul unor proiecte de extindere a capacității de producție sau de dezvoltare a serviciilor, a căror finanțare poate fi de maxim 90%. Companiile pot solicita fonduri europene cu valori situate între 200.000 euro și 1.000.000 euro.

Atenție! Proiectul trebuie să conțină și achiziția unor active corporale, nu se pot achiziționa doar programe software, crea e-shop-uri sau alte active necorporale de acest gen enumerate în Ghidurile POR.

Pentru a afla toate condițiile de eligibilitate puteți consulta ghidul solicitantului POR 2.2 de aici.

Măsura este valabilă doar pentru companiile care au un cod CAEN din listă.

2. Start Up Nation – software prin fonduri europene 100 % nerambursabile pentru firmele nou înfiintațe

Statul oferă 44.000 euro (200.000 lei), 100% nerambursabili, pentru întreprinderile înființate de către persoane fizice după data de 30 ianuarie 2017.

Solicitantul trebuie să creeze cel puțin un loc de muncă cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată și să mențină locul de muncă ocupat, cel puțin 2 ani după finalizarea implementării planului de afaceri.

Ca și cheltuieli care se aprobă(eligibile) pentru finanțare avem achiziționarea de echipamente tehnologice, mașini, echipamente IT tehnică de calcul, licențe software necesare desfășurării activității pentru care se solicită finanțare, creare magazin on-line etc. Toate cheltuielile eligibile pot fi citite în documentul numit Schemă Start Up Nation, disponibil în link-ul de mai jos, pe site-ul Ministerului.

Programul se va lansa în data de 15 iunie 2017, ora 10:00 și se vor putea depune proiecte timp de 30 de zile calendaristice, adică până în data de 14 iulie 2017, ora 20:00.

Mai multe detalii despre apelul de proiecte Start Up Nation se pot afla pe site-ul Ministerului pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat.

Experința TRANSART în domeniu

Punem la dispoziție produse IT complete, solide, cu o varietate largă de funcționalități și beneficii pentru clienți, care au capacitatea să aducă plusvaloare în orice companie.

Experiența noastră de 20 de ani în dezvoltare de software și produsele noastre de tip ERP, WMS, SFA sau BI care sunt folosite deja de peste 1.200 de clienți, fapt care atestă calitatea pe care o oferim partenerilor noștri.

Totodată, de-a lungul timpului am implementat am implementat multiple programe software pentru business achiziționate cu ajutorul  fondurilor comunitare europene și al Băncii pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Ești consultant pe fonduri europene și vrei să îi oferi soluții viabile clientului tău?

Dorești software pentru propria firmă și ai discutat deja cu un consultant pe fonduri europene care ți-a confirmat existența unei axe de finanțare prin care poți achiziționa soft-ul pe care îl dorești?

Dacă răspunsul tău e da, contactează-ne pentru a ne solicita o ofertă.

Nu pierde această oportunitate. Fondurile structurale îți oferă șansa de a-ți dezvolta afacerea în noi direcții.

Completează formularul de mai jos cu detalii despre ce vrei să conțină oferta.

Doresc să primesc o ofertă personalizată

Citește detalii