1. Fondurile europene pot acoperi și cheltuieli cu modernizarea sistemului ERP sau BUSINESS INTELLIGENCE, ca investiție în activ necorporal, alături de alte investiții în active corporale menite să extindă capacitățile de producție sau de prestare a serviciilor de către IMM-uri

Pentru Programul operațional regional (POR), prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor se vor putea depune cereri de finanțare în aplicația informatică MySMIS până pe 30 august 2017.

Aplicațiile de tip ERP, WMS, SFA sau BI pot primi o finanțare în cadrul unor proiecte de extindere a capacității de producție sau de dezvoltare a serviciilor, a căror finanțare poate fi de maxim 90%. Companiile pot solicita fonduri europene cu valori situate între 200.000 euro și 1.000.000 euro.

Atenție! Proiectul trebuie să conțină și achiziția unor active corporale, nu se pot achiziționa doar programe software, crea e-shop-uri sau alte active necorporale de acest gen enumerate în Ghidurile POR.

Pentru a afla toate condițiile de eligibilitate puteți consulta ghidul solicitantului POR 2.2 de aici.

Măsura este valabilă doar pentru companiile care au un cod CAEN din listă.

2. Pentru achiziționarea de software de către microîntreprinderi prin POR 2.1 s-a prelungit termenul de depunere a proiectelor până în data de 4 Mai 2017, ora 12 sau până la epuizarea bugetului

Tot prin intermediul POR, cu ajutorul Axei prioritare 2 ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiție 2.1 ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” – Apelul de proiecte 2.1.A. – Microintreprinderi, sunt eligibile pentru finanțare europeană și achizițiile de active necorporale cum ar fi programele informatice(software).

Valoarea eligibilă a unui astfel de proiect poate fi cuprinsă între 25.000 și 200.000 euro.

Mai multe detalii despre apelul de proiecte 2.1A puteți afla consultând ghidul specific disponibil aici.

Măsura este valabilă doar pentru microîntreprinderile care au ca coduri CAEN din listă.

Experința TRANSART în domeniu

Punem la dispoziție produse IT complete, solide, cu o varietate largă de funcționalități și beneficii pentru clienți, care au capacitatea să aducă plusvaloare în orice companie.

Experiența noastră de 20 de ani în dezvoltare de software și produsele noastre de tip ERP, WMS, SFA sau BI care sunt folosite deja de peste 1.200 de clienți, fapt care atestă calitatea pe care o oferim partenerilor noștri.

Totodată, de-a lungul timpului am implementat am implementat multiple programe software pentru business achiziționate cu ajutorul  fondurilor comunitare europene și al Băncii pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Ești consultant pe fonduri europene și vrei să îi oferi soluții viabile clientului tău?

Dorești software pentru propria firmă și ai discutat deja cu un consultant pe fonduri europene care ți-a confirmat existența unei axe de finanțare prin care poți achiziționa soft-ul pe care îl dorești?

Dacă răspunsul tău e da, contactează-ne pentru a ne solicita o ofertă.

Nu pierde această oportunitate. Fondurile structurale îți oferă șansa de a-ți dezvolta afacerea în noi direcții.

Completează formularul de mai jos cu detalii despre ce vrei să conțină oferta.

Doresc să primesc o ofertă personalizată