HERMES SFA  – pentru agenți de vânzări care obțin rezultate

HERMES este liderul pieței de soluții software dedicate creșterii și automatizării vânzărilor firmelor de distribuție, dar și instrumentul care îi ajută pe agenții de teren și pe supervizorii lor să își facă treaba mai bine, mai repede și mai simplu, iar managerilor le face viața mai ușoară.
HERMES este o soluție completă și stabilă, care integrează cele mai bune practici din domeniul distribuției și comerțului pentru a ajuta echipele și agenții de vânzări din teren să vândă și să încaseze mai mult, mai repede și mai ușor.
Pe scurt despre ce face și ce este HERMES Retail Execution & Merchandising:

  • Mai mult decât un simplu soft CRM pentru agenții de vânzări și merchandising din teren
  • Mai multe vizite pe zi
  • Mai multe comenzi preluate pe zi
  • Mai multe vânzări oriunde, oricând
  • Mai multe încasări din teren
  • Mai multe informații despre clienți și produse disponibile în orice moment
  • Comenzi sincronizate în timp real cu ERP-ul tău
  • Livrări rapide și exacte ale comenzilor
  • Soluție completă și adaptabilă pentru multiple industrii

Realitatea spune că indiferent de nume. Rezultatele cu HERMES sunt foarte bune.

Fie că ești sau conduci echipe formate din oameni care dețin funcții de Field Representative, Trade Representative, Area Sales Representative, Sales & Merchandising Representative sau reprezentant zonal, agent de vânzări, agent comercial de teren, agent de distribuție și așa mai departe, HERMES SFA îți faci viața mai ușoară atât ție, cât și colegilor tăi.
Clienților noștri le plac aplicațiile stabile, eficiente și utile, care le cresc vânzările, profitul și care îi ajută să scape de erori și de diferite alte probleme. Ție ce îți place?

Testimonial
Implementarea Hermes ne permite să eficientizăm activitatea forței de vânzări prin eliminarea timpilor morți ai procesului de vânzare, degrevarea agenților de majoritatea sarcinilor administrative și ne oferă un suport
mărit în crearea și gestionarea tuturor aspectelor vânzării. Pe scurt, am devenit mai eficienți. Fluxul continuu de informații din teren către management este, în schimb, beneficiul major al acestei aplicații. Calitatea controlului, planificării și execuției au crescut și ele. Dar și mai important este suportul pentru îmbunătățire și creștere pe care ni-l oferă această aplicație.
Horaț­iu Dumitrescu, Program Manager, Mediplus Exim SRL, parte din A&D Pharma Holdings

HERMES Van-Sales. Pentru companiile care fac vânzări/distribuție direct din mașina autoutilitară

Șoferul distribuitor/agentul de distribuție marfă poate livra, încasa și emite chitanțe pe loc pentru orice comandă sau poate culege informații despre stocurile pe care le mai are clientul. HERMES îl ajută să facă toate aceste lucruri mult mai repede, astfel că va câștiga timp în fiecare zi pentru vizite în plus la clienți.
Stocul din mașină este actualizat automat imediat după plasarea comenzii de către client atât în mașină cât și în ERP pentru a evita orice problemă din comenzi care are legătură cu stocurile lipsă.
Toate informații precum comanda, client, suma de bani încasată etc. ajung direct la sediu în sistemul ERP pentru ca supervizorii/administratorii să aibă o situație clară a stocurilor și vânzărilor în orice moment.
Prin intermediul HERMES SFA o mare parte dintre activitățile agentului de vânzări în sistem de livrare directă sunt automatizate, ceea ce îi permite acestuia să fie mai eficient și astfel să aibă mai mult timp pentru a prelua mai multe comenzi pe zi, de la mai mulți clienți.
Și mai poți face cu HERMES Van-Sale multe, multe altele (la fel se întâmplă și în cazul tuturor cele 12 module HERMES). Că doar nu am ajuns liderul pieței din România doar cu 2-3 funcționalități sau pentru că avem un sediu frumos.
Însă pentru că vrem să îți facem o prezentare personalizată special pentru tine cu ajutorul căreia să înțelegi exact când, cum și la ce te ajută  aplicația HERMES în situații și probleme concrete de business de care te lovești zi de zi în afacerea ta, îți vom spune mai multe atunci când ne întâlnim.

Testimonial
Am ajuns la Transart deoarece nu găseam pe piață o soluție care să ne satisfacă cerințele, dar și datorită feedback-ului pozitiv primit de la alți utilizatori de HERMES SFA. Prin implementarea HERMES SFA am reușit să eliminăm aproape complet erorile umane din procesul de preluare a comenzilor și să reducem costurile aferente unor astfel de greșeli (retururi, anulări de documente, refacturări, costuri de imagine). Am redus numărul operatorilor care preluau comenzile telefonic la sediu și am crescut acuratețea proceselor legate de distribuție și nu numai. Estimez că amortizarea investiției în sistemul SFA distribuție s-a realizat în aproximativ 14 luni de la implementare.Cristinel Duran, Manager IT VASCAR 

Și câteva exemple de industrii în care HERMES este folosit cu succes în România și în lume: distribuție,înghețată, țigări, gheață, lactate, pâine, carne, vinificație, farmaceutice, veterinare, suplimente alimentare, cosmetice/beauty, HORECA, FMCG, produse alimentare, băuturi, produse pentru îngrijirea locuinței, materiale de construcții, scule și instalații.

HERMES Pre-Sales. Agenții de vânzări ai distribuitorului preiau comenzile,  de la clienți și apoi livrează marfa

În doar câteva minute, reprezentantul tău de vânzări din teren preia corect și ușor comenzile de la clienți, direct pe tabletă sau smartphone. Ceea ce înseamnă mai puțin timp pierdut cu preluarea comenzilor, timp care poate fi folosit pentru a face mai multe vizite la clienți decât de obicei.
Comenzile se sincronizează apoi cu ERP-ul pentru ca angajații de la sediu/depozit să începe pregătirile mărfii pentru livrarea comenzilor. Prin urmare salvezi timp util atât pentru agentul de vânzări cât și pentru oamenii de la sediu care se ocupă cu introducerea comenzilor în ERP.
Totodată scapi și de erorile care apar de obicei la preluarea și livrarea comenzilor, dar și de toate celelalte probleme care apar apoi în discuțiile cu clienții, dar și în contabilitatea și gestiunea sistemului ERP.
Și nu în ultimul rând, oamenii care preluau comenzile telefonic sau manual se pot ocupa de lucruri mult mai utile, care aduc cu adevărat plusvaloare firmei.
Sau, mai pe scurt, faci lucrurile Mai Repede, Mai Bine, Mai Ușor și cu Rezultate Mai Bune.

PS: Nu uita că aici ți-am prezentat numai o mică, mică parte din ce știe să facă HERMES pentru tine, mai multe vei afla în prezentarea gratuită și personalizată pe care o vom face pentru tine. Și te rugăm să ne crezi pe cuvânt, chiar merită să o vezi, îți va da multe idei foarte bune pe care le poți aplica imediat în afacerea ta. Observăm acest lucru aproape de fiecare dată la clienții cărora le prezentăm soluția noastră.

Testimonial
Modul în care funcționează HERMES este atrăgător, ne ajută să preluăm ușor comenzile, iar aplicația este stabilă și rapidă.
Pentru noi este foarte utilă posibilitatea de configurare a discount-urilor direct din aplicația de back-office, pentru ca mai apoi să transmitem direct informațiile către oamenii din teren. Suntem mulțumiți de integrarea aplicațiilor oferite de Transart, B-Org ERP și HERMES, dar și de modul în care cele două aplicații comunică între ele.
András József, Departament vânzări, Magdolna Impex

Ce spui și de niște politici comerciale creative de discount și promoții care să îți crească vânzările?

Cu Hermes SFA ai libertatea de a alege cum, când și în ce fel vrei să îți promovezi produsele și să îți fidelizezi clienții.
Poți alege de la liste speciale de preț pentru clienții loiali, până la diferite promoții simple sau complexe care includ discount-uri sau bonusuri promoționale formate din diferite produse.
HERMES încorporează aproape 20 de ani de experiență și bune practici din comerț, vânzări și distribuție, validate la nivel internațional de unele dintre cele mai importante firme de la nivel global, iar toate acestea sunt disponibile pentru tine acum.
Administrează cu ușurință și flexibilitatea întreaga ta Politică de discount-uri și Promoții. De ce să faci lucrurile complicat, atunci când HERMES îți poate simplifica viața?

Testimonial
HERMES este un sistem care livrează rezultate imediat după implementare și un instrument indispensabil pentru companiile care au agenți de vânzări și de retail execution & merchandising pentru simplul motiv că îi ajută pe aceștia să realizeze mult mai multe activități, într-un timp mai scurt.Andrei Moroianu / Head of Operations Cafea Fortuna

Mergi la un nou nivel. HERMES SFA îți transformă agenții de vânzări în consultanți de vânzări B2B

Software-ului de vânzări pentru distribuție HERMES îți ajută echipa de vânzări să devină din ce în ce mai bună în realizarea activităților zilnice, iar pe agenții noi de vânzări îi ajută să învețe și devină productivi într-un timp mult mai scurt.
Agentul de distribuție și vânzări are acces prin intermediul programului la istoricul comenzilor de la fiecare client și poate verifica și anticipa atunci când clientul respectiv nu mai are anumite produse pe stoc sau urmează să rămână fără stoc.  Astfel îi poate sugera clientului noi produse pe care să le comande sau îi poate arăta diferite prezentări sau cataloage de produse pentru a facilita ușura vânzarea mai multor produse.
Reprezentantul dvs. comercial îi poate oferi toate detaliile care îl interesează precum ingrediente, dată expirare, greutate sau îi poate oferi consultanța, astfel încât să îl încurajeze să comande mai mult sau să combine diferite produse pentru a obține diferite discount-uri speciale.
Agentul regional de vânzări în distribuție B2B are acces  în orice moment la toate informațiile de care are nevoie: listă zilnică de vizite, detalii despre clienți, stocuri, discounturi, prețuri, promoții, situația facturilor neîncasate, creditul maxim per client etc. astfel încât să îi poată sfătui pe clienți ce alegere să facă.
Vânzarea consultativă îți aduce clienți mai loiali, agenți mai productivi, vânzări mai mari și mai multe.

Testimonial
Hermes SFA ne-a ajutat să vizualizăm cu ușurință detalii relevante despre acțiunile agenților din teren și să ne îmbunătățim modul în care ne organizăm activitatea și ne planificăm obiectivele forței de vânzări – atât la nivel individual cât și de echipă. Prin monitorizarea sistematică a indicatorilor de performanță – calitativi și cantitativi – am reușit să identificăm ușor aspectele ce puteau fi îmbunătățite la nivel individual, iar în scurt timp să creștem performanța echipei. Cristian Niță, Director Vânzări VASCAR

Limitează-ți pierderile cauzate de clienții rău-platnici cu HERMES Credit Controller

Sistemul de Credit Controller te ajută să gestionezi și să blochezi cu ușurință clienții rău-platnici care îți provoacă pierderi și îți afectează fluxul de numerar. Agenții nu vor putea să mai preia nicio comandă de la ei, până când aceștia nu sunt deblocați de către un manager/supervizor.
Dar totuși, știm că viața bate filmul și că excepția confirmă regula. De aceea ne-am gândit să îți facem cunoștință cu HERMES Derogări. Soluția salvatoare pentru clienții care îți sunt datori.
În piață mai apar situații deosebite în care vrei să mai faci și excepții pentru acești clienți, de aceea am dezvoltat un sistem care îți oferă flexibilitatea și siguranța de care ai nevoie pentru a lucra cu aceste cazuri deosebite. Diferitele tipuri de derogările cerute de agenți sunt aprobate de la sediu de o persoană responsabilă de acest lucru.
Controlul asupra pierderilor te va ajuta să îți gestionezi mai bine afacerea și să afli mai multe despre obiceiurile de plată ale clienților tăi.

Preia comenzi de oriunde. În orice moment.

Știm că uneori agenții tăi ajung prin zone unde nu există semnal telefonic sau de internet. Dar de acum poți sta liniștit, pentru că HERMES rezolvă și această problemă cu ușurință.
Soft-ul de agenți de vânzări funcționează atât online cât și offline. Comanda se poate prelua chiar și când nu e semnal, urmând ca apoi agentul să sincronizeze tableta pentru ca acea comandă să ajungă în ERP
Cu Hermes preluarea comenzilor este floare la ureche. Oricând. Oriunde. Pentru oricine.

HERMES BackOffice. Sau cum ar spune unii Planificarea, Coordonarea și Monitorizarea activităților agenților de vânzări și merchandising din teren.

Cu siguranță ți-ai imaginat cândva că ești un comandant de navă sau un pilot de avion care are de atins niște obiective. Sau poate un general care își conduce armata spre victorie. Dacă nu ai făcut acest lucru deja, închide ochii și fă-o chiar acum, te va ajuta să înțelegi mult mai bine ce este și ce face HERMES BackOffice.
Ei bine, te poți gândi la HERMES BackOffice ca și la punctul central de comandă pentru tine, adică locul unde ai la dispoziție toate informațiile, hărțile și butoanele de control pentru ați îndeplini obiectivele.
HERMES îți oferă acces la o multitudine de rapoarte și de indicatori de performanță (KPIs) și tot de aici poți transmite unui agent sau întregii echipe de vânzări, îți segmentezi clienții în funcție de diferiți parametri, configurezi liste speciale de prețuri și discount-uri pentru a-ți fideliza clienții și pentru a-ți crește vânzările.
În plus, tot de aici configurezi și transmiți către agenți rutele pentru vizitele zilnice la clienți, iar dacă dorești poți defini chestionare de merchandising și trade-marketing pentru a colecta diferite informații din piață despre tine sau despre competiție.
Și ar mai fi multe de spus despre HERMES BackOffice, dar discutăm mai multe detalii de interes pentru tine atunci când ne întâlnim. E mult mai bine așa, decât să scriem romane aici pe site. Tu ce zici?

Testimonial
Fluxul continuu de informații din piață către sediu, obținerea unor rapoarte în timp real, faptul că putem comunica prin sistemul HERMES cu oamenii noștri aflați pe teren și că putem vedea cât de eficienți sunt aceștia – consider că sunt câștigurile cele mai importante pentru noi. Practic, putem acționa local sau concertat bazându-ne pe informații concrete și proaspete. De exemplu, timpul pe care eu îl aloc acum obținerii rapoartelor s-a redus cu peste 90% față de momentul anterior implementării HERMES. Corelat cu alte informații extrem de valoroase pe care le obținem de pe teren, sistemul îmi permite acum să mă concentrez mult mai bine pe activitățile de bază – de vânzare, promovare în punctele de vânzare sau pe coordonarea și monitorizarea echipei care desfășoară muncă pe teren. Altfel spus, cu noile instrumente de lucru am creat în scurt timp premise consistente pentru creșterea vânzărilor și consolidarea afacerii Univer pe piața din România.” Attila Comsa – Director Național Vânzări, Univer Product.

HERMES Supervizor. Ideal pentru Regional/Zone/Brand/ Product Manager și pentru toți cei care coordonează echipe de vânzări. #Supervise like a PRO

Monitorizează cu ușurință activitatea și performanța echipei tale mobile de vânzări prin intermediul GPS, a targetelor generale, rutelor, vizitelor și a obiectivelor speciale de vânzare.
Activitatea de Van-Sell și Pre-Sell va putea fi monitorizată și se va putea comunica foarte ușor cu agenții comerciali din teren care se ocupă de distribuția produselor din portofoliul dvs. în țară, regiune/zonă sau județ.
Te asiguri că oamenii chiar își fac treaba, merg la clienți și nu consumă combustibil pentru altceva în afară de lucru.

Testimonial
“Recomand produsul Transart, fiindcă HERMES ne-a ajutat să devenim mai eficienți în preluarea comenzilor, iar astăzi aproximativ 70% dintre acestea provin din aplicație. Acum nu mai există erori în comenzi, iar cu ajutorul aplicației planificăm vizitele la clienți și putem accesa cu ușurință date și rapoarte despre vânzări, încasări și stocuri. De asemenea, operatorii de facturare nu mai sunt nevoiți să aloce timp pentru a lucre în diferite Excel-uri, astfel că se pot concentra pe activități mai importante.” Valentin Sburlan, Country Manager Soudal România

HERMES Raportare și Analiză. Pentru managerii și supervizorii care vor să înțeleagă rapid ce se ascunde dincolo de cifre.

HERMES are un sistem inovativ de analiză care preia informațiile despre activitatea agenților de teren (vânzări, încasări, vizite, discount-uri acordate etc.) și transformă toate aceste informații în rapoarte grafice, interactive, care se actualizează aproape în timp real și care sunt ușor de înțeles și de analizat.
Poți descoperi dintr-o privire pe hartă care sunt județele în care vinzii cel mai bine și care sunt cele cu probleme sau poți afla rapid date despre trendurile afacerii tale și informații despre ce face forța ta de teren din vânzări.
În plus, cu ajutorul a numai câtorva click-uri poți merge cu analiza la orice nivel de detaliu dorești pentru a putea afla și alte informații importante care să te ajute să iei cele mai bune decizii de business. Poți vedea geografic, grafic sau tabelar tot ceea ce este important referitor la brand-uri, categorii de produse, vânzări, agenți, istoric activități, vânzări și așa mai departe.

Vrei mai mult? Cere informații și despre HERMES Merchandising, modulul care te ajută să culegi informații din piață despre produsele tale și cele ale competiției: prețuri, promoții, discount-uri, planograme, fețe, suprafață la raft, plasări secundare de produse etc.
Extinde-te la nivel regional și național cu HERMES.

Cere o ofertă personalizată!

Citește detalii