ware WMS Software – Warehouse Management Systems

Identifică acele sisteme informatice dedicate imbunătățirii proceselor de logistică, livrare și stocare, prin automatizarea proceselor din depozit: recepție marfă, stocarea și inventarierea acesteia sau pregătirea pentru livrare și întocmirea documentelor necesare. Automatizările vizate sunt facilitate atât prin integrarea unor echipamente hardware specializate – imprimante cu coduri de bare, PDA mobile cu cititoare de cod de bară, cititoare de coduri de bare fixe sau mobile, cât și prin optimizarea circuitelor și evidențierea de documente specifice care se vor putea introduce, genera automat, evidenția sau analiza.

Propunerea Transart pe zona de WMS vine ca un răspuns natural la nevoile clienților săi, în urma experimentării mai multor variante și soluții în colaborare cu diverși parteneri. Valorificând experiența acumulată pe partea de dezvoltare de aplicații mobile, în integrarea tehnologiilor de identificare și a unui sistem de gestiune cu coduri de bare, Transart propune Warehouse Manager o aplicație nativ integrată cu propriile sisteme ERP: B-Org și Neomanager.

“Proiectat ca o extensie complet integrată cu sistemele ERP Transart, sistemul WMS software – Warehouse Manager vine să adauge, treptat, functionalități care pot genera îmbunătățiri semnificative ale activității din depozit. Vizăm în special companiile care activează în zona de comercializare și distribuție de materiale tehnice, dar și distribuitorii din FMCG. Principiile după care ne vom ghida în dezvoltarea produsului în continuare sunt: simplitate, eficiență, autonomie, control și mobilitate în depozit.” a declarat Septimiu BLAGU, Manager Produs – Warehouse Manager.

Este bine să știți că implementarea unei aplicații WMS prespune investiții colaterale în echipamente hardware specializate și deseori mai multă muncă decât anterior, efectuată de operatorii din depozit. Cu alte cuvinte, vă recomandăm sa evaluați, împreuna cu consultanții noștri, dacă nevoile dumneavoastră reale justifică investiția, costurile și munca suplimentară. WMS software nu este neapărat soluția potrivită pentru companiile care nu au o structură organizațională și proceduri de lucru bine puse la punct.

Cand ai nevoie de un WMS?

Pentru a putea a face o primă evaluare referitoare la oportunitatea implementarii unui WMS vă propunem să parcurgeți următoarele întrebari:

 • Lucrătorii din depozit întâmpina probleme reale la identificarea exactă a unor produse care arată asemanător?
 • Ai înregistrat deja pierderi semnificative și /sau a crescut frecvența reclamațiilor cauzate de livrarea altor produse decât cele comandate?
 • Întâmpini probleme legate de corectitudinea stocurilor din cauza erorilor frecvente la livrarea comenzilor?
 • Produsele pe care le gestionezi au termen de expirare și este important să ai o imagine exactă asupra intrarilor, stocurilor și iesirilor, pe loturi?
 • Trasabilitatea pe fluxul de aprovizionare-desfacere este o cerință esențială în domeniul tău de activitate?
 • Dorești să integrezi – în sistemul informatic – procesul de cântărire automatizat, chiar înainte de livrare
 • Dorești date în timp real referitoare la activitatea, stocurile și documentele întocmite în depozit?

Doresc să discut cu un reprezentant Transart

Beneficii Cheie WMS – Coduri de bare

WMS Transart-Warehouse Manager depozit

 • Imbunătățește acuratețea identificării produselor, utilizând coduri de bare, elimină erorile de identificare manuală generând astfel exactitate în stocuri;
 • Oferă mobilitate și ghidare operatorilor atât la recepția cât și la livrarea mărfurilor;
 • Crește productivitatea lucrătorilor din depozit, automatizând prelevarea datelor;
 • Elimină problemele generate de confundarea produselor și a livrărilor neconforme cu solicitările clienților;
 • Scurtează timpul de recepție a mărfii și de întocmire a documentului aferent evidențierii operațiunii în ERP;
 • Facilitează verificarea rapidă a stocurilor disponibile pentru orice produs;
 • Fluidizează livrările – prin operațiuni de picking ghidat, integrarea unităților de măsură multiple și întocmirea automatizată a facturii și documentelor aferente unei livrări;
 • Facilitează verificarea rapidă a prețului și existenței pe stoc a unui produs expus (de exemplu într-un showroom);
 • Crește vizibilitatea și controlul pe activitatea efectuată de angajații din depozit.

Doresc ofertă

Cine folosește WMS?

Clienti Warehouse Manager WMS

Functionalități Program Gestiune Stocuri – WMS

Din punct de vedere operațional, aplicația Warehouse Manager oferită de Transart asigură următoarele functionalități de gestiune:

 • Livrari: scanare cu terminal a ieșirilor pe bază de factură proformă confirmată (Comandă client); se poate emite factura și/sau aviz cu produsele prelevate pe terminal;
 • Inventariere generală/pe produs: scanare cu terminal a inventarelor – în ERP se decide deschiderea unui inventar, documentul de inventar se trimite pe terminalul mobil unde se face numărarea faptică, iar apoi este valorificat în ERP generând automat plusuri/ minusuri de inventar, aceasta este inventarierea stocurilor cu coduri de bare
 • Verificare stocuri și prețuri: scanare cu terminal a produselor în vederea verificării stocului, prețului, locației de depozitare – operațiune complementară de interogare independență a stocului;
 • Trasabilitate produse pe serii de lot, termene de expirare;
 • Generarea automată de documente de livrare avize/facturi conform cu marfa livrată.
WMS - Operatii si optimizari in Warehouse Manager

Doresc să fiu contactat de un reprezentant Transart

Citește detalii