Cridem Impex – Distributie de accesorii si cosmetice auto cu ERP si SFA de la Transart

Cridem Impex Oradea implementeaza Neomanager & HERMES

SC CRIDEM IMPEX SRL ORADEA reprezintă unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de accesorii auto, elemente de tuning și cosmetice auto pentru autoturisme și camioane de pe piața românească. Compania este distribuitor autorizat în România pentru cele mai prestigioase branduri din domeniul automotive, fiind importator direct de la producători din: Italia, Spania, Olanda, Germania, Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria.

Implementarea Neomanager la Cridem Impex a fost impusa de dificultatile aduse de modul de lucru eterogen si neintegrat. In plus, foarte important pentru Cridem Impex, a fost introducerea sistemului de automatizare a fortei de vanzari – HERMES, care lucreaza integrat cu Neomanager.

Activitatea de vanzare in compania Cridem se desfasoara prin doua circuite distincte: atat vanzare din depozit prin agenti, cat si vanzare cu amanuntul. Astfel, pentru optimizarea activitatii desfasurate, Cridem avea nevoie de o solutie integrata care sa acopere toate circuitele de activitate desfasurate de companie, o solutie care sa reuneasca toate informatiile intr-un singur sistem informatic, facilitand astfel analiza prin rapoarte complexe, potrivit cu nevoile firmei.

Suntem la un click distanță

Interesat să valorifici aceste instrumente în compania ta?

Completează formularul și vei fi contactat de unul din reprezentanții Transart.

Câmpurile marcate cu “*” sunt obligatorii
Sediu

Cluj-Napoca, 400495
Calea Turzii, Nr. 241C
Jud. Cluj, Romania
Tel: +40 264 440 500

Vezi și alți Clienți mulțumiți ai Transart

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.