Mogyi România își îmbunatațește activitatea de Retail Execution cu HERMES de la Transart

Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft, date ce sunt culese folosind chestionare de Trade-Marketing de către agenții echipați cu tablete și aplicația HERMES Retail Execution pentru Android.

De ce HERMES Retail Execution de la Transart?

Nevoia pentru soluția de Retail Execution a apărut ca urmare a schimbărilor petrecute în companie, în special prin venirea unor oameni noi în echipa de conducere, oameni care au utilizat sistemul HERMES dezvoltat de Transart în alte multinaționale. Noul management a venit cu o viziune nouă care includea o serie de obiective mult mai clare privind execuția la raft, pe tot ceea ce însemna prezența cu produse proprii în marile lanțuri de hipermarketuri (Modern Trade).

A fost vital să implementăm rapid HERMES Retail Execution pentru a putea măsura performanța echipei în raport cu noile obiective stabilite. Fără aceste măsurători, fără o analiză a lor, fără corelarea acestor informații cu datele Nielsen eram aproape blocați. Nu ne puteam poziționa corect față de competiție și doar bănuiam pe ce pedală ar trebui să apăsăm. Analiza zilnică a informațiilor colectate cu HERMES, ne ajută să gândim structurat și aplicat pentru punerea în practică a strategiei care să conducă la o evoluție a businessului în direcția dorită.” – a declarat Dl. Mihai Neagu, Country Manager Mogyi România

Un alt aspect important este că se dorea un flux de informații concrete de business, generat în timp real de oamenii din teren care să permite companiei Mogyi să își îmbunătățească activitatea.

Când am căutat soluții de Retail Execution, am căutat punct ochit – punct lovit, findcă știam de HERMES și aveam referințe bune de la alte companii multinaționale care utilizau acest sistem. Am cerut oferte din mai multe părți însă în urma prezentării detaliate a sistemului HERMES de la Transart, am realizat pe de o parte că soluția ni se potrivește foarte bine, iar pe de altă parte că avem în față un partener care cunoaște în profunzime domeniul răspunzând pozitiv și detaliat la toate întrebările noastre.” – a declarat Dl. Flavius Pereverzii, KA National Sales Manager, Mogyi România

Întrucât se dorea o implementare rapidă, echipa Transart a fost foarte promptă și imediat după semnarea contractului totul s-a derulat foarte bine și rapid. Au fost două întâlniri în care s-a detaliat ce își dorea echipa Mogyi România, iar apoi consultanții Transart au finalizat chestionarele dorite și au efectuat trainingul echipei ce urma să utilizeze aplicația.

După primele două luni de utilizare a sistemului HERMES de către reprezentanții noștri ce defășoară activitate de teren, putem afirma cu certitudine că cel mai important beneficiu câștigat este că putem vedea aproape în timp real cum arată execuția la raft în orice locație dorim, putem vedea exact ce face echipa pe teren și practic putem reacționa mult mai rapid, atât pe aspecte de îmbunătățit în ce privește prestația echipei noastre cât și în ce privește reacția la mișcările concurenței.” a mai declarat Dl. Flavius Pereverzii

Despre Mogyi România

Mogyi România este unul dintre cei mai importanti jucatori din categoria de Nuts & Seeds. Portofoliul Mogyi include diverse tipuri de alune, migdale, caju, fistic, semințe de dovleac, semințe de floarea soarelui – decojite și sărate, precum și o gamă variată de produse din porumb pentru floricele (subgamele Mogyi Micropop și Mogyi Mexicorn), dar și semințe în stare naturală. În calitate de lider în categoria de alune, Mogyi a lansat încă din 2012 un produs inovativ: alunele în crustă, cu diverse arome, sub brandul Crasssh. Dintre produsele adăugate mai recent în oferta Mogyi amintim: Caramoon Cocos, Crasssh Wassabi, Crasssh Cheese.

Suntem la un click distanță

Interesat să valorifici aceste instrumente în compania ta?

Completează formularul și vei fi contactat de unul din reprezentanții Transart.

Câmpurile marcate cu “*” sunt obligatorii
Sediu

Cluj-Napoca, 400495
Calea Turzii, Nr. 241C
Jud. Cluj, Romania
Tel: +40 264 440 500

Vezi și alți Clienți mulțumiți ai Transart

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.