Prodvinalco – Sistem pentru managementul distribuitorilor și al promoțiilor – distribuție de băuturi la nivel național

Prodvinalco Cluj alege experienta Transart pentru eficientizarea activitatii de vanzare si distributie

Prodvinalco Cluj si Transart au inceput o colaborare pentru un proiect informatic de management, analiza si optimizare a activitatii de vanzare si distributie desfasurata de compania Prodvinalco.  Prima etapa a acestui proiect este estimata pentru o perioada de 4 luni.

Prodvinalco Cluj este unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de bauturi alcoolice din Romania, cu o traditie in domeniu de 75 de ani.

Gama de produse Prodvinalco cuprinde specialitati din extracte naturale (bitter, fernet si florio), bauturi alcoolice spirtoase din alcool din cereale, lichioruri, gin si distilate naturale (rachiu).  Bauturile principale produse si comercializate de Prodvinalco sunt: Iancu (brandy), Senator (bitter, florio, fernet), Vlad (tuica), Matelot (rom), R26, V33 (spirtoase traditionale)

Comercializarea produselor Prodvinalco se realizeaza la nivel national, prin distribuitori locali si regionali,  key accounti internationali.

Datorita faptului ca opereaza la nivel national cu un numar important de distribuitori, Prodvinalco avea nevoie de o solutie care sa-i ofere informatii complete si corecte din piata: informatii privind activitatea si politicile de vanzare ale agentilor si distribuitorilor, stocurile din piata,  evolutia vanzarilor si promotiile oferite. De asemenea,  pentru Prodvinalco este foarte importanta obtinerea unor informatii coerente privind comenzile din piata raportate la stocurile existente in fabrica.

Dezvoltarea afacerii si dorinta de intelegere si control a bussinessului au determinat necesitatea dezvoltarii unei aplicatii specializate pentru vanzari – distributie.
Am ales  datorita experientei bogate pe care o detine in furnizarea de software destinat managementului si analizei unui business de distributie. Rolul decisiv in aceasta alegere l-a avut gradul ridicat de cunoastere a domeniului nostru de activitate de catre firma Transart si implicit – numeroasele referinte pe care le detine in acest domeniu.
Suntem increzatori in succesul acestui proiect si totodata incantati ca am gasit in orasul nostru (Cluj-Napoca) un partener cu experienta si seriozitatea de care da dovada Transart.” a declarat Razvan Chelaru, Trade Marketing Manager Prodvinalco SA

Solutia Transart oferita firmei Prodvinalco este o aplicatie de tip web,
care asigura transmiterea online si centralizarea informatiilor prinvind comenzile, vanzarile si stocurile existente in teritoriu (la distribuitor), respectiv stocurile din fabrica si, totodata, analiza manageriala bazata pe tehnologia OLAP.

Pe de o parte, cu ajutorul aplicatiei, supervizorii Prodvinalco din teritoriu realizeaza:

  • culegerea informatiilor de la distribuitori privind stocurile existente, vanzarile si promotiile;
  • managementul agentilor distribuitorilor si urmarirea realizarii targetului de vanzare a acestora;
  • preluarea de comenzi de la distribuitori si transmiterea catre sediul Prodvinalco.

Pe de alta parte, folosindu-se aplicatia, la sediul Prodvinalco se faciliteaza:

  • managementul distribuitorilor (oferte pentru distribuitor, target pe distribuitor);
  • managementul promotiilor (definire, target,  transmitere catre supervizori);
  • preluarea si validarea comenzilor venite din piata prin intermediul supervizorilor;
  • analiza informatiilor privind gradul de realizare a targetelor,  stocurile din piata,  vanzarile de la si catre distribuitori (sales out respectiv sales in) si evolutia acestora prin rapoarte bazate pe cuburi OLAP.

Experienta acumulata de Transart in proiecte complexe implementate la companii importante cum sunt: Unilever South-Central EuropeKraft RomaniaInBev (Croatia, Ungaria, Bulgaria, Romania), Friesland Foods România etc.

Suntem la un click distanță

Interesat să valorifici aceste instrumente în compania ta?

Completează formularul și vei fi contactat de unul din reprezentanții Transart.

Câmpurile marcate cu “*” sunt obligatorii
Sediu

Cluj-Napoca, 400495
Calea Turzii, Nr. 241C
Jud. Cluj, Romania
Tel: +40 264 440 500

Vezi și alți Clienți mulțumiți ai Transart

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.