Maxoll – Distributia de materiale si masini de ambalat gestionate cu B-ORG ERP

Maxoll Odorheiu Secuiesc alege B-Org ERP

Maxoll Odorheiu Secuiesc a ales să-și modernizeze modul în care își gestionează procesele de afaceri implementând sistemul integrat  B-ORG ERP , care sa vina in completarea si sprijinul afacerii sale.

Maxoll Odorheiu Secuiesc își desfășoară activitatea, începând cu anul 1995, în domeniul producerii și comercializării materialelor și mașinilor de ambalat pentru ambalarea colectivă industrială. Gama de produse Maxoll cuprinde: produse tesa, materiale de ambalat, benzi personalizate, utilaje de ambalat.

Fiind o companie în creștere, Maxoll dorea o soluție performantă pentru a-și înlocui vechea soluție care începea să ridice probleme în eficiență, ceea ce îi putea afecta modul în care compania își desfășura business-ul.

În alegerea soluției B-ORG ERP pentru Maxoll foarte mult a contat cunoașterea din piață a aplicației, referinșele precum și faptul ca B-ORG este o soluție autohtona performantă, stabilă, capabilă să gestioneze un volum mare de date și cu o viteză mare de lucru.

Suntem la un click distanță

Interesat să valorifici aceste instrumente în compania ta?

Completează formularul și vei fi contactat de unul din reprezentanții Transart.

Câmpurile marcate cu “*” sunt obligatorii
Sediu

Cluj-Napoca, 400495
Calea Turzii, Nr. 241C
Jud. Cluj, Romania
Tel: +40 264 440 500

Vezi și alți Clienți mulțumiți ai Transart

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.