Ralverti Co – Afacere de distribuție cosmetice gestionată cu Neomanager & HERMES

Ralverti Co a implementat sistemul Neomanager & HERMES


Ralverti Co din Constanta isi realizeaza activitatea de distributie a produselor cosmetice, utilizand ca suport software produsele Transart atat pe partea de gestiune, contabilitate, cat si pe partea de automatizare a activitatii desfasurate de agentii de teren.

Compania Ralverti Co infiintata in anul 2002, oferă clientilor sai o gama larga de produse cosmetice, geluri de dus, sampoane, parfumuri, rujuri, oja, farduri. Printre brandurile distribuite de Ralverti se numara: Rimmel, Astor, Miss Sporty, Adidas, Crossmen, Celine Dion, Isabella Roselini, Pierre Cardin, David Beckam, Chanson D’Eau, Pret a Porter (Coty Cosmetics), Aroma, Astera Oral Care (Astera Cosmetics), Pompea, etc.

Implementarea solutiei Neomanager & HERMES la Ralverti Co s-a realizat in parteneriat cu Iforce Solution Constanta, partener autorizat al Transart în regiune, cu indelungată experientă in domeniu. In urma analizei proceselor interne, realizată de către Iforce Solution a rezultat ca cea mai potrivita solutie pentru managementul activitatii de distributie a companiei Ralverti Co este o solutie completa, corect dimensionata pe afacerea clientului, care sa-i asigure companiei un control sporit pe manangementul vânzarilor și al costurilor. Solutia implementată a fost Neomanager pe partea de gestiune, contabiliatte, facturare si HERMES pentru agentții de vânzări din teren.

Sistemul integrat facilitează companiei Ralverti o crestere a vanzarilor, bazată pe o creștere a eficienței:

 • eficientizarea fortei de vanzare (preluarea comenzilor) datorita dotarii agentilor de teren cu terminale mobile (pe care ruleaza aplicatia HERMES);
 • deservirea mai rapida a comenzilor preluate pe palm datorita posibilitatii de sincronizare online (deci – in timp real) prin GPRS;
 • informatii complete pe palm: clienti, comenzi anterioare pentru fiecare client, stocuri reale (cele din depozit);
 • utilizarea unitara a politicilor de discount si promotii;
 • controlul mai eficient al activitatii desfasurate de agentii de teren.

De asemenea solutia ofera si o reducere a costurilor prin:

 • reducerea timpilor de lucru datorita automatizarii proceselor de preluare a comenzilor, facturarii si avizarii;
 • eliminarea operatiilor duble si a erorilor umane;
 • optimizarea rutelor si a incarcarii masinilor;
 • evidenta exacta a stocurilor, a produselor de pe stoc si prevenirea vanzarilor pe stoc negativ;
 • informatii pe palmul agentului privind plafonul de credit pentru client, facturi neachitate ale clientilor;
 • reducerea timpului de inventariere.

lte companii care activeaza in distributia de produse cosmetice si care utilizeaza cu succes solutii Transart sunt: Hellenica Cosmetics Romania, Balkan Cosmetics Bucuresti, Cosmetic Distribution Group Brasov, Alveola Beauty Service Salonta, Top C&S Distribution Bucuresti.

Iforce Solution Constanta este partener Transart incepand cu anul 2002, distribuitor autorizat al produselor ERP: Neomanager, B-ORG si HERMES. Compania ofera clientilor săi soluții complete hardware și software, impreună cu serviciile aferente si consultanta de specialitate.

Suntem la un click distanță

Interesat să valorifici aceste instrumente în compania ta?

Completează formularul și vei fi contactat de unul din reprezentanții Transart.

Câmpurile marcate cu “*” sunt obligatorii
Sediu

Cluj-Napoca, 400495
Calea Turzii, Nr. 241C
Jud. Cluj, Romania
Tel: +40 264 440 500

Vezi și alți Clienți mulțumiți ai Transart

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.