Transart crește cu 20% la peste 4.47 milioane euro

Conținut

Marius IURIAN

Producător clujean de software ERP, lider regional pe piața soluțiilor mobile de Sales Force Automation şi Retail Execution, Transart încheie anul 2021 în creștere cu 20% față de anul anterior, realizând 4,47 milioane de euro din vânzarea de produse și servicii software pentru afaceri.

În 2021 Transart a câștigat 73 de clienți noi, distribuitori și producători, atât din domeniile FMCG, alimente, băuturi, panificație, cât și din segmente mai tehnice ale distribuitorilor de materiale de construcții, IT, termopane, instalații, scule, piese auto sau utilaje. 

Totodată, anul 2021 a dus parteneriatul strategic cu Molson Coors (Bergenbier în România) la următorul nivel, cu noi proiecte construite pe încredere și seriozitate. Cu Molson Coors avem o colaborare istorică de peste 20 de ani, în principal pe soluţii de SFA & Retail Execution, respectiv Business Intelligence, în cele 10 țări în care compania este prezentă în Europa.

Ieșim întăriți în urma provocărilor aduse de pandemia COVID-19, perioadă în care am experimentat cu succes un mod de lucru hibrid: remote de acasă, combinat cu lucrul la sediu. 2021 a fost un an de creștere pentru divizia de ERP, în care am dezvoltat mult componenta de WMS, adaptând-o la nevoi tot mai avansate ale clienților noștri. Ne-am consolidat poziția de lider pe zona de SFA, Retail Execution & CORTEX și am câștigat ca și clienți nume importante din industriile pe care suntem specializați.” a declarat Marius IURIAN – Managing Partner TRANSART.

Dintre companiile care au ales soluții de la Transart în cursul anului 2021 amintim: Smithfield România SRL, Boromir Ind SRL, Melinda Instal Ungaria, Top Market Comimpex SRL, Trio Carpet SRL (Decorino.ro), Apemin Zizin SA, Rodasim SRL, Exe Green Holding SRL, Marsal Production Group SRL, Vinicola Murfatlar SRL, grupul Brammer Romania/Novo Tech SRL, Solid House, Bake Store SRL, Fortrans Detroit SRL, Ursara Sound SRL, Grup Cerneştean SRL sau Salamez SRL.

O serie de proiecte de extindere la clienți precum Dynamic Selling Group și Intex SA au generat câteva dezvoltări mai consistente ale soluției Warehouse Manager WMS și integrarea utilizării codurilor de bare în cadrul unor noi procese interne de afaceri.

Tymbark Maspex a ales Transart pentru a implementa o parte din serviciile de tip CORTEX – Demand Signal Management (DSiM), beneficiind astfel de expertiza Transart și de numărul mare de distribuitori deja conectați în sistem. Tymbark se alătură astfel unui grup de clienți cu notorietate internațională din segmentul Beverages & Food care utilizează soluții de tip CORTEX de la Transart: Unilever, Mondelēz, JDE, Bergenbier, Coca-Cola HBC, Heineken, Pepsi, Aqua Carpatica, Danone și Tuborg.

CORTEX este o platformă unică în România, care îi ajută pe producători să colecteze date în timp real, direct din sistemele ERP ale principalilor distribuitori și să integreze aceste date, alături de date din alte surse, în cadrul unor proiecte complexe de Business Intelligence ce ajung să fie vitale pentru extinderea și dezvoltarea afacerii.

Vreau să mulțumesc echipei Transart, fiecărui om în parte, pentru implicarea, seriozitatea și profesionalismul cu care și-au făcut treaba și au abordat toate provocările din ultimul an. În 2022 aniversăm 25 de ani de existență, timp în care am stat mereu aproape de clienții noștri și am fost determinați să le oferim cele mai potrivite soluții. Continuăm cu încredere și cu speranța că această cultură organizațională, pe care noi o denumim spiritul ThinkClient al Transart, ne va ajuta să creștem alături de acei clienți care apreciază stabilitatea și coerența soluțiilor pe care noi le dezvoltăm, inclusiv pentru integrarea în ERP a unor adaptări la legislație extrem de complexe, cum este introducerea declarației SAF-T.” a mai declarat Marius IURIAN, Managing Partner Transart 

Distribuie articol

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email

Interesat să valorifici aceste instrumente în compania ta? Contactează-ne.

Completează formularul și vei fi contactat de unul din reprezentanții Transart.
Câmpurile marcate cu "*" sunt obligatorii
Află ultimele noutăți

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Fără spam, doar notificări și update-uri despre produsele și serviciile Transart.

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.