Propus de Transart, acest soft avansat pentru calcule automatizate, asigură un set extins de functionalități menite să sprijine nevoile specifice calculului salariilor, în conformitate cu legislația din România. Reprezintă soluția software de care ai nevoie atunci când vrei să faci calcule salariale precise și automatizate, personalizate în funcție de activitatea și programul fiecărui angajat în parte. Calculul și gestionarea salarizării sunt activități esențiale în orice companie, cu atât mai importante cu cât numărul de angajați este mai mare. De aceea, un soft salarizare este esențial pentru buna funcționare și organizare a unei firme.

 

Salarii la Timp și Calcule Exacte cu Soft Salarizare

Un angajator respectat este acela care își gestionează activitatea în mod eficient, lună de lună. Calculul și plata salariilor reprezintă unul dintre motivele de nemulțumire principale ale angajaților. Cu ajutorul Neomanager (5 sau 7) poți eficientiza acest proces, poți câștiga timp prețios și poți avea o activitate bine organizată.

 

                        Soft Salarizare Sume lunare cu sporuri                       Salarizare Pontaje                       Salarizare Detalii concediu medical

 

Cum Funcționează?

Neomanager este un software care integrează soluții și servicii potrivite oricărei companii, indiferent de domeniul de activitate. Acesta integrează și un soft salarizare care poate fi utilizat cu o licență multifirmă, astfel încât mai multe societăți își pot gestiona activitatea cu ajutorul unui singur soft. Soft-ul de salarizare funcționează cu ajutorul unor baze de date foarte complexe și ușor de utilizat în același timp. De asemenea, are abilitatea de a efectua calculele luând în considerare un număr mare de indicatori.

Oferă generarea și exportul notelor contabile specifice salarizarii și importul acestora în modulul de contabilitate. Modul în care sunt generate notele contabile poate fi definit explicit din interfața aplicației. Facilitățile extinse de administrare permit introducerea sau modificarea rapidă a parametrilor de lucru ai salarizării, asigură un grad sporit de flexibilitate în raport cu nevoile organizației și o capacitate de adaptare la modificările legislative ce pot surveni.

 

  • Calculul salariilor se adaptează după Codul Muncii și Codul Fiscal din România, aplicația fiind actualizată la timp din punct de vedere legislativ
  • Ia în considerare pontajele, zilele de concediu, concediile medicale sau fără plată, bonusurile și reținerile obligatorii
  • Ține evidența contractelor de munca și a anexelor la contracte
  • Calculează automat concediile medicale, sporul de weekend, tichetele de masă și salariul total
  • Calculează salariul în funcție de contractul aplicabil fiecărui angajat: contracte de muncă(full-time, part-time/ normă fracționară), contracte de management, contracte de administrator sau cenzor, contract de drepturi de autor etc.
  • Calculeaza contribuțiile precum: contribuția de asigurări sociale (CAS), contribuția de asigurări sociale de sociale de sănătate (CASS), contribuția la fondul de șomaj precum și impozitul pe venit și deducerile personale
  • Oferă posibilitatea obținerii de rapoarte pe partea de salarizare, state de plată, de lichidare sau avans, prime
  • Generează documentația necesară pentru formulare, adeverințe de venit sau pentru medicul de familie, foaie colectivă de prezență, situații concedii de odihnă etc.

   soft Salarizare declaratie D112    Salarizare  Contracte     Soft Salarizare  Sume lunare cu stagii cotizare

Vrei să te asiguri că acest soft de salarizare este potrivit pentru societatea pe care o deții?

Cere o ofertă personalizată!


No Related Pages Found: