2012 novemberében a Transart cégnél ISO újratanúsítási auditot végzett az SGS LTD (UK) társaság. Ez alkalommal a Transart még egyszer bebizonyította, hogy a belső munkaeljárásai tiszteletben tartják az ISO 9001:2008 szabványnak a tervezésre és fejlesztésre jellemző minőségi követelményeit.

A Transart társaság még 2006 novemberétől rendelkezik ISO 9001:2000 tanúsítással, a 2012 novemberében végzett audit nyomán pedig a Transart újratanúsította kompetenciáit az ISO 9001:2008 minőségszabvány szerint.

Az ISO minőségszabványok szerinti újratanúsítás a Transart által az ügyfelei részére nyújtott garanciát, az általa nyújtott szoftver termékek és szolgáltatások minőségének legmagasabb színvonalon való újraalkalmazását emeli ki. A Transartnak sikerült a jelenlegi tevékenységébe beilleszteni és fenntartani olyan praktikákat és eljárásokat, amelyek a társaság tevékenységét optimalizálják mind a szoftver termékek fejlesztésének és tesztelésének szintjén, mind pedig a tanácsadói szolgáltatások, telepítések és az ügyfelek részére nyújtott szolgáltatások szintjén.