Facturare automatizată. Economisiți timp și resurse

Un soft facturare dezvoltat pentru managementul unei afaceri la prețuri adaptate în funcție de nevoile și complexitatea afacerii. Software funcțional, flexibil, ușor adaptabil fiecărei companii în parte care este folosit zilnic de mii de clienți din țară si din strainatate, fiind pe piață de mai bine de 18 ani!
În ceea ce privește funcționalitatea, flexibilitatea și performanțele oferite, programul de facturare dezvoltat pe soft-ul Neomanager, se integrează perfect și cu sistemul ERP

Un soft profesional cu multiple circuite care permit întocmirea automatizată a facturilor pe baza comenzilor luate de agenți, sau venite de la e-Shop, a bonului de casă etc., dar și listări multiple pentru scurtarea timpului de pregătire a documentelor în vederea livrării. Un sistem profesional de facturare cu multiple optimizări și automatizări.

Soft Facturare - Factura Lei Gestiune - Factura Valuta

 

Soft facturare complex. Posibilitate facturare proforme multiple

 

Soft Facturare automata proforme              Soft Facturare - Listari multiple cu serie automata

 

Softul de facturare este user-friendly, prezintă numeroase facilități, e complex, flexibil și e configurabil în funcție de nevoile companiei.
Ușurează semnificativ activitatea angajaților din toate departamentele legate de activități de facturare, oferă facturare de contracte, calcul penalități și posibilitatea de facturare multiplă proforme.
Prin intermediul acestui program eficient și simplu de utilizat, optimizați timpul angajatilor și productivitatea lor pentru a elimina perioada de așteptare a facturilor de către clienți. Această aplicație preia datele clientului automat, alocă în mod automat numărul, data și scadența facturii. Nu există necesitatea completării manuale pentru diferite tipizate.

Backup automat al bazei de date

Baza de date este arhivată în siguranță, fără riscul pierderii informațiilor cu privire la facturi și proforme datorită implementării procedurii de backup automat.

Posibilitate personalizare

Permite calcularea automata în RON a valorii facturii la cursul BNR (preluat de software, zilnic, automat de pe Internet) indiferent de valuta introdusă pentru prețurile produselor. În plus, acest sistem permite personalizarea facturilor dvs. prin aplicarea siglei companiei sau prin folosirea unei imagini pe fundalul acesteia.

Câteva beneficii ale softului de facturare:

  • acces în timp real la rapoarte cu privire la facturile încasate
  • facturi restante
  • venituri
  • informațiile clienților
  • acces instant la orice document emis la orice dată
  • acces facil la evidența încasărilor
  • beneficiați de suport tehnic
  • actualizări permanente

Cere o ofertă personalizată!


No Related Pages Found: