Transart, unul dintre cei mai reprezentativi producatori locali de software de gestiune, aplicatii mobile pentru forta de vanzari, solutii de business intelligence si sisteme ERP cu adevarat integrate, a fost prezent ca partener la Meat &Milk 2015 – evenimentul de referinta dedicat industriei carnii.
Avand clienti reprezentativi din industria carnii, Transart trateaza cu seriozitate nevoile specifice ale acesteia si propune o abordare focalizata pe valorificarea tehnologiei mobile pentru obtinerea de performanta pe fluxul de operatii specifice: comenzi, receptie, cantarire, pregatire livrare, inventariere si control.

Sistemul propus de Transart este centrat pe una dintre cele mai perfomante aplicatii de gestiune – B-Org ERP si este imbogatit functional cu componente avansate de SFA, WMS, Business Intelligence, sau cu sisteme de optimizare a livrarilor si a rutelor de livrare – TMS. Transart este lider pe piata SFA din Romania cu HERMS SFA si a finalizat recent un upgrade semnificativ al sistemului ERP care aduce imbunatatiri semnificative dedicate industriei carnii.

Dintre nevoile specifice industriei care pot fi acoperite cu sistemul integrat Transart Business Suite, amintim:

• estimarea automatizata a necesarului de aprovizionat, in baza comenzilor si a stocurilor existente;
• controlul productiei in timp real si al costurilor de productie;
• controlul stocurilor de materii prime si de produse finite;
• integrarea de cantare pentru automatizarea procesului de cantarire;
• automatizari de procese: preluarea comenzilor din teren, facturare, cantarire, pregatire livrare;
• asigurarea trasabilitatii pe fluxul de aprovizionare-productie-livrare
• scurtarea semnificativa a timpului de livrare a produselor la clientul final;
• preluarea comenzilor cu un anumit tip de unitati de impachetare – gen caserola – si transformarea automata a cantitatii de facturat, la nivel de client, in kilograme;
• control al activitatilor desfasurate de agenti in teren.
• componenta WMS cu optimizari specifice: ghidaj intrari, gestionare scazaminte la livrare, integrare cantare on-line, flexibilizarea lucrului cu serii de lot.

O serie de producatori si distribuitori din industria carnii si a lactatelor utilizeaza solutii software furnizate de Transart. Dintre acestia amintim: Agra’s Alba Iulia, Agro Invest Bistrita, Agro Ardeal Bistrita, Bertis Sf Gheorghe, Best Promo, Carman Slobozia, Elit Cugir, Gerola Prodinvest Lugoj, Ghitta Baia Mare, Scandia Sibiu, Simultan Timisoara, Selmont Baia-Mare, Vascar Vaslui, Vericom 2001 Bucuresti.