Transart a finalizat cu succes procesul de recertificare anuala a competentelor Microsoft: Gold pe Independent Software Vendor (ISV) si Silver pe zona Business Intelligence.

Transart, care dezvolta in principal produse software pentru managementul afacerilor, considera prioritar parteneriatul sau cu Microsoft – lider global in furnizarea de platforme si tehnologii software destinate mediului de afaceri, larg adoptate pe plan mondial. Reinnoirea parteneriatului cu Microsoft presupune atat beneficii cat si obligatii ale Transart, ambele cu impact asupra servirii mai bune a clientilor sai, prin realizarea de produse software cu nivel calitativ ridicat.

Mai exact, in cadrul acestui parteneriat Transart beneficiaza de acces la o serie de resurse extrem de valoroase: tehnologii, platforme, instrumente de dezvoltare, licente software, training-uri, asistentă tehnică etc, elemente care ne permit sa propunem solutii bazate pe tehnologii de ultimă oră, verificate si testate in parteneriat cu Microsoft.

Pe de altă parte, in contextul acestui parteneriat, Transart trebuie să probeze că:

  • produsele sale sunt utilizate cu succes de clientii sai,
  • aplicatiile dezvoltate sunt compatibile cu cele mai noi platforme si tehnologii Microsoft,
  • dispune de personal calificat, apt să pună in valoare platforme, tehnologii si produse Microsoft specifice domeniilor/competentelor dobandite.

Transart îşi propune ca şi în 2012 să accelereze gradul de adopţie al noilor tehnologii lansate de Microsoft, în special pe zona baze de date, business intelligence şi cloud computing, obiectivul principal fiind asigurarea unui nivel ridicat de satisfacţie a clienţilor săi.