Distribuitorii FMCG fata in fata cu producatorii

Conferinta distribuitoriCel mai important eveniment dedicat distribuitorilor din FMCG din aceasta toamna va avea loc pe data de 1 octombrie 2015 la Hotel Crowne Plaza Bucuresti si va reuni numerosi distribuitori in retail si horeca, furnizori FMCG, furnizori de solutii si produse dedicate companiilor de distributie.Compania clujeana Transart, lider pe piata Sales Force Automation din Romania cu produsul HERMES SFA – aplicatia mobila #1 pentru de automatizarea activitatii reprezentantilor de vanzari si merchandising si furnizor de software integrat pentru afaceri, sisteme ERP, SFA, WMS si BI cu grad ridicat de acoperire a nevoilor specifice afacerilor de distributie, va fi partener strategic al conferintei pe zona de IT/Software, iar Marius IURIAN, Managing Partener Transart, va fi speaker in cadrul panelului “Relatia dintre producatori si distribuitori, solutii de parteneriat”.

Succesul de care s-a bucurat prima editie a ghidului Distribuitori in Retail si Horeca, proiect sustinut si de Transart in 2014, ne-a determinat sa pregatim in 2015 pe langa o versiune actualizata a ghidului si o conferinta de top dedicata companiile de distributie, conferinta care lipsea din peisajul FMCG din Romania. Ne propunem sa aducem la aceeasi masa, atat distribuitorii si furnizorii de bunuri de larg consum, cat si alte companii pregatite sa ofere solutii specializate distribuitorilor. Ne bucuram sa avem alaturi de noi parteneri de talia Transart si alti furnizori specializati, cu traditie in distributia FMCG.” a declarat Maria Hurduc – Business Unit Manager, Modern Buyer.

Transart este unul dintre principalii furnizorii de sisteme software profesionale adresate distribuitorilor de bunuri de larg consum (FMCG), companiile cu profil de distributie fiind clienti traditionali. Ne adresam deci in principal distribuitorilor pentru care oferim o suita de aplicatii software completa, dar si producatorilor cu solutii profesionale de nisa – HERMES sau comerciantilor cu aplicatii de gestiune profesionale dar accesibile – din gama Neomanager.

Daca ne gandim la distributia de bere, cafea, dulciuri, alimente, cosmetice, produse de curatenie, medicamente, suplimente alimentare etc., ne aflam intr-o zona familiara pentru Transart – FMCG, zona in care avem experienta indelungata si extensiva cu suita ERP+SFA+BI+WMS. Intrucat detinem controlul complet pe dezvoltarea tuturor componentelor, sistemul software integrat propus de Transart este probabil cel mai competitiv sistem, cu adevarat functional, adresat companiilor romanesti din zona comert-distributie. Vorbesc de sisteme ce integreaza optimizari si automatizari semnificative pentru fluxurile operationale interne ale companiei la un cost adaptat pietei locale„, a declarat Dl Marius Iurian.

Conferinta Retail & Horeca Distribution este organizata de Modern Buyer – o platforma de comunicare a informatilor catre buyeri: incepand cu noutatile, continuand cu strategiile in domeniul promotiilor, proiectele de category management si incheind cu asteptarile lor din partea cumparatorilor. Ghidul „Distribuitori in Retail si Horeca”, aflat acum la a doua editie, este un produs premium, o analiza exhaustiva asupra jucatorilor din distributia FMCG din Romania. Ghidul furnizeaza informatii extrem de valoroase despre mai bine de 130 de companii de distributie din Romania care acopera doua mari segmente: comerciantii traditionali (TT) si operatorii Horeca.