In perioada 13-15 martie 2014 am fost prezenti la cea de a 3-a editie a IMM Forum 2014, eveniment B2B organizat de Romexpo si adresat intreprinderilor mici si mijlocii. Alaturi de alte companii membre ale Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software – ARIES, Transart a sustinut prezentarea cu tema: “Cum asigur controlul unei afaceri de comert si distributie”, in cadrul panelului “Solutii pentru IMM-uri” din data de 15 martie.

Pornind de la cele doua reguli care sintetizeaza esenta derularii unei afaceri de comert si distributie (Regula celor 3M=MMM si Regula celor 5R – “Right”), reprezentantul Transart, dl Mircea Cioata, a prezentat in cadrul expunerii sale cateva idei despre modul in care pot fi folosite tehnologiile ERP, SFA, WMS si BI pentru controlul proceselor de baza ale unei afaceri de comert si distributie.

Formator de piata si lider pe Romania in furnizarea de solutii mobile din gama automatizarii fortei de vanzari (SFA) – pentru agenti ce desfasoara activitate de teren, Transart este in prezent lider in furnizarea de solutii complete din gama business software pentru companii ce deruleaza activitati de comert si distributie, cu peste 12.000 licente implementate.

Transart este o companie de tehnologie care produce propriile aplicatii de business si aplicatii mobile – aplicatii software fiabile si ergonomice. Pentru Transart este importanta stabilitatea: stabilitatea companiei, stabilitatea afacerilor clientilor sai, stabilitatea produselor pe care le livreaza. Informatiile procesate de client cu aplicatiile Transart sunt consistente atat in relatie cu datele introduse in sistem cat si cu operatiile efectuate asupra lor.

Clientii ne aleg pentru:

  • produsele software stabile si de incredere – validate de un numar mare de utilizatori,
  • echipa experimentata de consultanti,
  • preturile competitive si … poate cel mai important aspect,
  • pentru atitudinea oamenilor Transart – ThinkClient! – orientata pe rezolvarea problemelor aparute.