Transart a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 3,23 milioane euro, 76 clienți noi și peste 1300 clienți activi. Transart continuă să fie lider în România pe SFA (Sales Force Automation) și Retail Execution – cu aplicația mobilă HERMES, și principalul furnizor de aplicații software (ERP + SFA + WMS + BI) pentru companiile cu activitate de distribuție.

2017 a fost un an de creștere și consolidare pentru Transart, cu noi implementări ERP de referință la clienți care desfășoară activități de distribuție, comerț și producție. Pe divizia SFA & Retail Execution, în care tradițional clienții noștri veneau din FMCG și Farma, anul 2017 a consfințit diversificarea pieței țintă, mai multe proiecte majore venind pe segmentul tehnic – producători și importatori de materiale de construcții și pentru instalații.”  a declarat Marius IURIAN, Managing Partner Transart

Dintre clienții care au ales soluții Transart în 2017 amintim:Punctual Comimpex, Intex, M.Tabac, Melinda-Impex Instal, Farel Impex, Redis C.O., Farmexpert DCI, Novaservis Ferro Group, E-TWOW Electric Mobility, Arhiepiscopia Vadului Feleacului și Clujului, Relu & Cris, Inno Robotics, Crainicul, Azitrend Distribution SRL, Orthoprofile, Esprit Group, Gebo Tools, Baroque Books & Arts, Brand Computers, Ecomas Energosystem, Ecovital Kosmetik, Libra Office IND, Pani-Enterprise, Porchino, Romtank, Star Met, Zass România.

Pe de altă parte, consolidarea a venit dinspre portofoliul de clienți existenți pe fondul unei adopții sporite a soluțiilor proprii de Business Intelligence (BI Adviser) și WMS (Warehouse Manager), dar și ca urmare a multiplelor extinderi ale sistemelor operaționale cu module de tip Notificări/EDI, Salarizare, Centre de Cost, Retail sau Producție. În ce privește HERMES, consolidarea înseamnă pe lângă portarea pe iOS,  îmbunătățirea stabilității și optimizarea aplicației pe noile versiuni de Android care rulează pe terminale performante.” – a mai completat dl. Marius IURIAN.

Pe lângă cele două valuri de actualizări legislative și implementările de complexitate sporită, care ne-au testat agilitatea, toate componente suitei software pentru afaceri, dezvoltate de Transart, au beneficiat de îmbunătățiri. Fie că vorbim de portări pe noi platforme (Retail Execution, BI Adviser), de extinderi funcționale (Producție, WMS), de optimizări și automatizări (ERP, WMS) sau de integrări cu platforme terțe (TMS, EDI, B2B & B2C e-Commerce, Retail), toate echipele Transart au lucrat din plin.

Totodată, am semnat sau am prelungit parteneriate strategice cu lideri mondiali în domeniul inovației și tehnologiei (Microsoft, Qlik, Tableau) pentru a ne asigura că oferim clienților noștri soluții avansate tehnologic care pot susține dezvoltarea funcțională a sistemului integrat și păstrarea unor prețuri adaptate mediului de afaceri din România.

Ne străduim să oferim clienților noștri produse software robuste, care pun în valoare experiența noastră de peste 21 de ani în business software, însoțite de pachete de servicii de mentenanță, implementare și suport adaptate nevoilor acestora. Ne preocupăm permanent de creșterea calității produselor și serviciilor pe care le oferim, dar și de diversificarea modalităților prin care putem scurta timpul de reacție la solicitările clienților.

Pășim în 2018 cu optimism, peste 12 clienți noi alăturându-se în prima luna a noului an. Ne așteptăm ca în 2018 tot mai mulți clienți ce au ca obiect de activitate distribuție, retail și chiar o unitate proprie de producție să aleagă soluții software de la Transart. Ne așteptăm la creștere semnificativă și pe zona de Business Intelligence, iar pe zona de SFA & Retail Execution sperăm să găsim formula potrivită pentru o extindere mai consistentă a prezenței noastre pe piața externă.” – a mai declarat Marius IURIAN.

Cere o ofertă personalizată!

Citește detalii