Certificat ISO Transart In urma auditului realizat la sfarsitul anului 2015, Transart a demonstrat inca o data ca procedurile sale interne de lucru respecta toate cerintele de calitate ISO 9001:2008, specifice proiectarii si dezvoltarii de software. Firma noastra este certificata ISO 9001:2000 din Noiembrie 2006 iar noul certificat emis de compania SGS LTD (UK) prelungeste valabilitatea certificarii pana in trimestrul 4, 2018.
Certificările ISO 9001 reprezinta pentru companii garantia respectarii unui set de proceduri si norme interne, un set elaborat pe specificul propriu sub forma unui sistem de management al calitatii, care este construit sa asigure constanta in ce priveste conformitatea cu normele de calitate, pe partea de dezvoltare si livrare de produse si servicii.
Transart integreaza in activitatea sa curenta practici si procese care optimizeaza activitatea companiei, atat la nivelul dezvoltarii si testarii produselor software, cat si la nivelul serviciilor de vanzare, consultanta, implementare si suport oferite clientilor sai.
Certificarea ISO a companiei vine sa confirme si din perspectiva organizarii interne, faptul ca produsele proprii din gama software pentru afaceri, de tip ERP, SFA, Business Intelligence, WMS, aplicatii de gestiune-contabilitate, sunt realizate la un nivel ridicat de calitate. Mai mult, procesul de vanzare si de livrare a serviciilor de implementare si de suport post-vanzare catre clienti se deruleaza in baza unor norme ce au in vedere asigurarea unui nivel de satisfactie.

No Related Pages Found: