În fiecare zi analizăm tot felul de lucruri, este în natura noastră umană să procedăm așa. Câteodată o facem bine și luăm decizia corectă, altădată mai greșim și avem foarte mult de muncit pentru a repara situația.

Cum ar fi dacă am avea acces la toate datele de care avem nevoie pentru a analiza și a lua cea mai bună decizie?

Qlik, lider mondial în domeniul Business Intelligence & Associative Analytics îți prezintă printr-un set de webinarii gratuite tot ceea ce trebuie să știi pentru a-ți îmbunătăți capacitățile de analiză de business și nu numai.

Vrei să afli mai multe despre afacerea ta? Vrei să fii sigur că deciziile pe care le iei sunt cele potrivite? Crezi că e foarte greu să obții aceste lucruri?

Dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt afirmative, ai ajuns unde trebuie.

Qlik Summer School Webinar Series este un program de webinarii gratuite, dedicate ție, care se desfășoară în perioada  18 iulie – 5 august 2016 în urma cărora vei descoperi noi dimensiuni de analiză pe care le poți utiliza pentru a-ți îmbunătăți semnificativ propria afacere.

În aplicațiile Qlik avem multiple opțiuni de personalizare, asociere și vizualizare a datelor. Programul webinariilor este la fel de flexibil, astfel încât să îți poți alege doar ceea ce te interesează din listă.

Structura prezentărilor este împărțită în 3 părți și mai multe subcapitole, prin urmare fiecare poate găsi și viziona subiectele care sunt de interes.

Alege traseul interactiv care se potrivește pentru tine și află cum poți să îți dezvolți și mai mult abilitățile de analiză. Noi credem că etapa de analiză este esențială pentru a lua decizia cea mai bună. Tu ce crezi?

Descoperă valoarea adăugată a analizei de date împreună cu Qlik și Transart.

Înregistrează-te aici și personalizează-ți propria agendă după bunul plac.