Parteneriatul dintre InBev si Transart privind furnizarea de solutii software pentru automatizarea fortei de vanzare si merchandising s-a extins, ajungand la un numar de 6 tari din Europa Centrala si de Est: Croatia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Serbia si Muntenegru. Aceasta extindere este urmarea unei colaborari reusite, bazate in principal pe: oferirea de solutii adaptate specificului de business al companiei InBev, calitatea superioara a serviciilor oferite de Transart si viteza ridicata de raspuns si interventie.

Compania multinationala InBev este client Transart de peste 7 ani, parteneriatul dintre cele doua companii incepand in anul 2001, prin implementarea la InBev Croatia a solutiei HERMES continand modulul Merchandising & Marketing. Ulterior solutia a mai fost implementata in filialele din Ungaria, Romania si Bulgaria.

Din 2006 solutia oferita companiei InBev s-a completat cu modulul Sales, iar – incepand cu 2007, colaborarea Transart – InBev s-a extins si in filialele din Serbia si Muntenegru.

Solutia HERMES, functionala in acest moment la InBev, are doua caracteristici importante:

  • acopera nevoile de business ale companiei InBev, in ceea ce priveste automatizarea fortei de vanzare si merchandising;
  • unifica solutiile utilizate la diverse filiale nationale InBev intr-o singura aplicatie configurabila.

De asemenea, solutia raspunde unor cerinte specifice legate de particularitatile derularii afacerii InBev in fiecare tara in parte, in ceea ce priveste:

  • organizarea fortei de vanzare;
  • segmentarea pietei;
  • interfata pentru schimb de informatii cu diverse ERP-uri (printre care si SAP R3);
  • imbunatatirea relatiei cu distribuitorii;
  • externalizarea catre terti a unor servicii ca: logistica, asigurarea asistentei tehnice – depanare/service pentru dozatoarele de bere si vitrine frigorifice.

Concernul multinational InBev – numarul 1 in topul mondial al producatorilor de bere – este cunoscut in Romania prin filiala InBev Romania, care promoveaza cu succes marcile Stella Artois, Beck’s, Bergenbier, Lowenbrau, Noroc si importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.