Krontrade a decis sa completeze sistemul integrat de tip ERP utilizat (B-ORG) cu un sistem de tip SFA performant care sa ruleze pe terminale mobile, si sa asigure automatizare activitatii agentilor in teren. Astfel, compania utilizeza, in prezent, solutia completa pentru distributie B-ORG ERP & HERMES SFA care ii acopera intreg ciclu de activitate: atat partea de productie, cat si partea de import si distributie.

Krontrade Company (Florexpres) Brasov a fost infiintata in decembrie 1994 si este specializata pe productia si distributia florilor si plantelor artificiale, dar si vase de ceramica, ambalaje si accesorii pentru flori. Firma detine o pozitie de lider in tara noastra pe domeniul in care activeaza.
Produsele distribuite de Krontrade sunt atat produse importate, cat si productie proprie; cea mai mare parte a produselor fiind importate. Sediul si depozitul sa afla in orasul Brasov. Firma detine un parc propriu de masini pentru distributie care acopera toata tara si un spatiu pentru birouri, magazine, depozitare si productie in suprafata totala de circa 1000 mp.

Krontrade este un vechi client Transart, utilizator al aplicatiei neomanger 4.0 din anul 1998. Ulterior, datorita dezvoltarii companiei, in 2003 s-a simtit nevoia trecerii la o solutie adaptata dimensiunii si volumului afacerii aflata in plin proces de crestere. Data fiind relatia buna cu Transart, Krontrade a decis continuarea colaborarii, prin upgrade la solutia B-ORG ERP.

Alegerea solutiei HERMES SFA vine in completarea suportului oferit in activitatea de distributie desfasurata de companie, la nivelul tarii, prin: 

  •  controlul mai bun asupra activitatii agentilor de teren (centralizarea informatiilor: km parcursi, tipul de activitate realizata, numarul de comenzi preluate, valoarea totala a incasarilor);
  • mai buna organizare a activitatii agentilor in teren prin posibilitatea stabilirii rutelor pentru fiecare agent;
  • politica de vanzare unitara (discount-uri, promotii, liste speciale de preturi);
  • obtinerea unor informatii complete si corecte din piata – in timp real – privind: vanzari si incasari realizate (situatii defalcate pe agenti, branduri, furnizori, clienti, tipuri de locatii, regiuni, produse);
  • integrare nativa cu solutia de tip ERP– B-ORG, ceea ce ii ofera companiei sansa optimizarii proceselor de distributie directa.

De asemenea, solutia B-ORG ERP utilizata de Krontrade, ii ofera acesteia sansa administrarii eficiente atat a proceselor de import, comert si distributie, cat si gestionarea proceselor de productie – asamblare.