Firma Geraico Prodcom Hateg – important distribuitor al produselor Tuborg, Brau Union, Vincon Vrancea, Coca-Cola, Perla Harghitei, Granini si firma Rompolykem Bucuresti – distribuitor pe piata materialelor de constructii, au finalizat implementarea solutiei integrate B-ORG & HERMES pentru firmele de distributie.
Rompolykem Bucuresti este un client Transart cu traditie, din anul 2002 firma fiind utilizator al aplicatiei neomanager 4.0. Cunoscand calitatea solutilor si servicilor Transart si constienta fiind de beneficiile pe care le poate aduce unei firme de distributie automatizarea agentilor, Rompolykem a decis implementarea solutiei integrate B-ORG & HERMES. O cerinta importanta a firmei Rompolykem – rezolvata prin implementarea solutiei oferite de Transart – este cea a centralizarii tuturor informatiilor, prin integrarea on-line a punctelor de lucru aflate la distanta.
Apreciind referintele Transart, Geraico Prodcom a optat, de asemenea, in acest an, pentru solutia destinata administrarii firmei si automatizarii activitatii agentilor – oferita de Transart. Implementarea solutiei B-ORG & HERMES a reprezentat pentru firma Geraico Prodcom eficentizarea si fluidizarea fluxului informational (de la preluarea comenzilor la aprovizionare si livrare), ceea ce ii asigura posibilitatea luarii unor decizii optimizate, bazate pe informatiile utile obtinute in timp real.