Transart continuă acțiunile dedicate creșterii profitabilității companiilor prin inovație și digitalizare. Un număr de 80 de reprezentanți a peste 45 de companii importante care provin din 5 județe au participat la evenimentul Digital Highlights in Business care a avut loc în Târgu Mureș, pe 17 mai 2019.

Transart dezvoltă propriile produse software pe care le integrează într-o suită completă de software pentru afaceri. Aplicațiile și soluțiile dezvoltate și implementate de Transart sunt utilizate astăzi de peste 1.300 de clienți din România, dar și de 15 companii multinaționale, în alte 34 de țări.

În cei peste 22 de ani de activitate toate produsele software pe care Transart le-a dezvoltat au crescut și integrează astăzi o experiență și un know-how valoros, acumulat în timp. Îmbunătățind permanent produsele noastre și completând permanent oferta noastră de soluții software pentru digitalizarea afacerilor, demonstrăm an de an că produsele noastre sunt vii, cresc și se dezvoltă permanent. Cu ocazia evenimentelor pe care le organizăm dorim să transmitem către companiile din România cât mai mult din această experiență și să le prezentăm cele mai noi soluții și tehnologii pe care le pot utiliza pentru a-și optimiza procesele interne.” a declarat Marius IURIAN, Managing Partner Transart 

Evenimentul a fost împărțit în două părți, care au adus în atenția participanților idei importante despre modul în care soluțiile de business software, trendurile digitale și bunele practici de aplicat în afaceri aduc un impact pozitiv în organizațiile lor.

Prima parte s-a concentrat pe soluțiile oferite de Transart pentru digitalizarea și optimizarea proceselor din afaceri. Cei patru speakeri Transart au prezentat detalii despre companie, dar și despre produsele companiei precum: B-Org ERP, sistemul de gestiune Neomanager, HERMES – liderul pieței de Sales Force Automation Software din România – aplicație moibilă pentru agenți de distribuție și merchandising, soluția pentru managementul depozitelor Warehouse Manager WMS și CORTEX DSiM – sistem unic pe piața din România care schimbă jocul în relația dintre producător și distribuitorii săi, în FMCG și industria farmaceutică.

După pauză, a venit rândul partenerilor Transart care au discutat despre soluții de management al documentelor și contractelor (George DINU, ELO Digital Office România), despre aplicații dedicate sectorului HORECA (Ioan Petruț, PIM Corporation) sau despre de tip magazine B2B/B2C – canale de vânzare online și Marketplace-uri (Marius PANAIT, Entelion/Teamshare). Alina Marchiș, invitat special din partea BERD, a prezentat modalități prin care se pot accesa fonduri pentru dezvoltare și inovare, dar și povești de succes ale unor afaceri care au fructificat aceste oportunități.

Din cadrul evenimentului nu au lipsit „elementele surpriză”. Astfel, un prim moment supriză a fost un demo în avanpremieră a unui nou produs inovator pe care Transart îl pregătește pentru clienții săi. La finalul evenimentului, Transart a pregătit un al doilea moment surpriză: premierea a 14 clienți și parteneri colaboratori – cu distincții Partener de Cursă Lungă de 10+ ani, 15+ ani, respectiv 20+ ani.

„În tot ceea ce facem punem accent pe sinceritate, angajament, situații de tip win-win și încredere. Astfel, am devenit în timp un partener de cursă lungă pentru mulți dintre clienții și partenerii noștri. De aceea, ne bucurăm că am reușit să îi premiem pe clienții și partenerii care sunt alături de noi pe termen lung. Nu e deloc ușor să menții mulțumit un client timp de 10, 15 sau chiar 20 de ani, însă faptul că avem în portofoliu mulți astfel de clienți cu o vechime notabilă subliniază încă o dată faptul că Transart nu e un simplu furnizor de software, ci un partener de cursă lungă care oferă soluții de încredere, pe care te poți baza pe termen lung.” a mai declarat Marius IURIAN, Managing Partner Transart 

Transart continuă să vină în sprijinul mediului de afaceri din România atât cu ajutorul evenimentelor pe care le va organiza pe viitor, dar și prin intermediul soluțiilor de business software care sunt permanent îmbunătățite pentru a le face viața mai ușoară.

Pentru mai multe informații despre produsele Transart Business Software te rugăm să ne contactezi la 0264- 440500 sau la adresa marketing@transart.ro .