Certificat ISO TransartCompania Transart este de peste 11 ani certificată ISO 9001.
La sfârșitul anului 2018 Transart s-a recertificat pentru încă 12 luni conform standardului de calitate ISO 9001:2015, reînnoidu-și astfel angajamentul de a livra produse și servicii de cea mai bună calitate către clienți companiei.
De peste 11 ani suntem certificați ISO 9001, timp în care am utilizat aceste standarde internaționale pentru a ne îmbunătăți continuu calitatea serviciilor și produselor de business software pe care le dezvoltăm.
Certificarea ISO 9001 reprezintă pentru clienții noștri garanția faptului că Transart respectă un set de proceduri și norme interne integrate într-un sistem eficient de management al calității, al cărui rol principal este să asigure conformitatea cu normele de calitate, în special pe partea de dezvoltare și livrare de produse software și servicii.
ISO 9001 este un standard publicat de Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO), care are sediul în Elveția. În acest moment ISO 9001 este utilizat de peste un million de companii din întreaga lume, fiind un adevărat standard mondial al calității.
Auditul extern pentru certificarea ISO a companiei confirmă faptul că produsele proprii din gama software pentru afaceri, de tip ERP, SFA, Business Intelligence, WMS, aplicații de gestiune-contabilitate, sunt realizate la un nivel ridicat de calitate. Mai mult, procesul de vânzare și de livrare a serviciilor de implementare și de suport post-vânzare/consultanță către clienți se derulează în baza unor norme ce au în vedere asigurarea unui nivel ridicat de satisfacție.