Certificat ISO Transart În acest an, Transart și-a reînnoit angajamentul de a livra produse și servicii de cea mai bună calitate către clienți și a trecut la noul standard de calitate ISO 9001:2015.
Compania noastră este certificată ISO 9001 de peste 10 ani, timp în care am îmbunătățit continuu calitatea serviciilor și produselor de business software pe care le dezvoltăm.
Certificarea ISO 9001 reprezintă pentru clienții noștri garanția faptului că Transart respectă un set de proceduri și norme interne integrate într-un sistem eficient de management al calității, al cărui rol principal este să asigure conformitatea cu normele de calitate, în special pe partea de dezvoltare și livrare de produse software și servicii.
ISO 9001 este un standard publicat de Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO), care are sediul în Elveția. În acest moment ISO 9001 este utilizat de peste un million de companii din întreaga lume, fiind un adevărat standard mondial al calității.
Auditul extern pentru certificarea ISO a companiei confirmă faptul că produsele proprii din gama software pentru afaceri, de tip ERP, SFA, Business Intelligence, WMS, aplicații de gestiune-contabilitate, sunt realizate la un nivel ridicat de calitate. Mai mult, procesul de vânzare și de livrare a serviciilor de implementare și de suport post-vânzare/consultanță către clienți se derulează în baza unor norme ce au în vedere asigurarea unui nivel ridicat de satisfacție.