29 Octombrie 2007

In luna Aprilie 2007 s-au implinit 5 ani de la lansarea sistemului B-ORG pe piata sistemelor de tip ERP. Un numar semnificativ de companii au ales sa foloseasca solutia B-ORG oferita de Transart,  in luna Noiembrie 2006 depasindu-se pragul de 200 de firme care isi gestioneaza activitatea si folosesc ca suport in luarea deciziilor manageriale – sistemul B-ORG.
In acesti 5 ani am acumulat cunostinte atat despre piata sistemelor ERP pentru firme medii, cat si despre piata careia ne adresam cu acest sistem.
Exista clienti care au ales sa foloseasca B-ORG inca de la inceput, clienti care il folosesc cu succes de 5 ani (AT Computers – Cluj, Sistec SA – Cluj, CNDPI Romsoft SA (Depozitul de Calculatoare) – Bucuresti, Prober – Bucuresti, Rune – Bucuresti, Spot Digital – Bucuresti).
De asemenea, sunt clienti importanti, atat pentru noi, cat si pentru segmentul de piata pe care activeaza, care ne pot recomanda pentru felul in care colaboreaza cu Transart (Astral Impex – Arad, Aline Distribution – Bucuresti, Amigo & Intercost – Miercurea Ciuc, BDM SA – Baia Mare, C&S Distribution – Cluj, DACS – Timisoara, Hellenica Cosmetics – Bucuresti, Narcom Int’l – Constanta, Secret Distribution – Brasov, Urania Com – Oradea, etc.).
Un rol important, in oferirea unei solutii complete si complexe clientilor din zona de distributie, l-a avut integrarea cu HERMES – produsul de tip SFA pentru automatizarea agentilor.
O realizare importanta, in aceasta perioada, a fost certificarea a 4 parteneri B-ORG (si unul in curs de certificare), in vederea distributiei sistemului. La prima vedere, nu e un numar impresionant, dar trebuie sa tinem cont de conditiile de certificare, care ne garanteaza acel nivel de calitate cu care Transart si-a obisnuit deja clientii si care trebuie asigurat si de catre distribuitorii Transart.