Grupul de firme Apemin Tusnad a luat decizia de a-si automatiza divizia de vanzari directe cu solutia completa pentru distributie SFA & ERP oferita de TransartHERMES & Neomanager.

Sistemul HERMES ne-a permis sa automatizam activitatile desfasurate de reprezentantii nostri in teren. Dupa cateva luni de utilizare, apreciez ca principalul nostru castig consta in faptul ca avem acum la dispozitie un instrument eficient de control al agentilor din teren, care ne ofera posibilitatea de a implementa rapid si coerent politicile comerciale stabilite la nivel de management. Un alt avantaj important pentru noi este faptul ca acum dispunem de informatii in timp real atat la birou cat si pe teren” a declarat dl. Miklos Laszlo – Director Vanzari, New Tusnad SRL

Apemin Tusnad, unul dintre primii cinci producatori de apa minerala din Romania este cunoscut pe piata romaneasca a apelor minerale prin brandurile Tusnad, Izvorul Ascuns si Izvorul Zanelor. Apemin Tusnad inregistreaza in prezent o capacitate de productie de peste de 42.000 de litri/ora.

Solutia HERMES & Neomanager a ajutat compania sa-si imbunatateasca activitatea de vanzari directe prin:

  • controlul soldului din piata pe fiecare agent si pe fiecare client;
  • informatii pe palmul agentului privind plafonul de credit pentru client, facturi neachitate ale clientilor;
  • livrarea mai rapida a comenzilor preluate pe PDA datorita posibilitatii de sincronizare online prin GPRS;
  • informatii complete pe PDA: detalii clienti, istoric comenzi anterioare pentru fiecare client, disponibilitatea stocului din depozit;
  • utilizarea unitara a politicilor de discount si a listelor de pret.

Recomand pe aceasta cale tuturor distribuitorilor din FMCG implementarea unei solutii SFA consacrata pentru ca aceasta are deja dezvoltate toate circuitele si functionalitatile de business necesare.” a mai declarat Miklos Laszlo – Director Vanzari, New Tusnad SRL.